Stockholm next :)

2007-10-26 @ 13:12:36
Well nu bär det snart av inom några timmar. Är sådär riktigt nervös, och sitter bara och väntar på att mormor ska komma så jag kan packa. Hade redan packat en väska. Men såklart var det liiiite för liten. Riktigt typiskt! Ska platta håret men jag orkar inte riktigt xD blir aldrig bra när jag gör det själv. Syrran skulle egentligen göra det, men jag är rastlös.

Gick upp halv åtta idag fast jag skulle sova till tolv. Tjoho jätte kul. Älskar att vänta *ironi* Så jag tänkte väll bara logga in och skriva några rader. Inte för att jag är sådär jätte bra på att skriva, men jag får iallafall något att göra. Jag tycker om att skriva, men jag brukar inte finna något som är värt att skriva om. Allt kommer säkert bara att handla om hur mycket jag tycker om min underbara kille, och hur kul är det att läsa om? Haha, inte speciellt.

Anyway, nu åker jag till Stockholm och är hemma igen om en vecka, så det kommer alltså dröja en vecka innan ni kan läsa mina underbara inlägg igen *typ*

So, ha de nice. Och ha ett riktigt trevligt lov. Det ska iallafall jag ha :)

G'day

2007-10-25 @ 19:54:42
Well nu sitter man här i sin ensamhet, och skriver ut bokningsbiljetter till flygningen imorgon. Känns sådär lite lätt nervöst eftersom det är första gången jag flyger. Fast jag är nog mest rädd för att jag inte ska hitta min väska igen. Någon som råkar ha en lösning på detta problem(!?)

Annars har dagen mest gått åt till att stå i en monter på yllan, i Kristianstad. Där har det, inte hänt sådär extremt mycket. Vi mest försökte visa vårat företag utåt. Nu vet iallafall folk att vi existerar, och dessutom har vi lyckats få lite rådgivare. Sen var det ju inte helt fel att vi fick massa godis lite överallt. Och ett stort plus var att vi hade två riktigt trevliga människor bredvid oss som tillverkade kaffe. Inte helt fel, riktigt gott kaffe dessutom. Någon sådan där dur kaffe grejs hade dom. Men gott blev det! Så det har trost, mot all förmodan, trots de onda benen efter nio timmar, mot all förmodan. Gått riktigt bra!

Nu funderar jag på att gå ner och ta mig en dusch och kanske kolla igenom packingen en gång till, måste dessutom påminna mig själv om att skriva en lapp vad som ska tas med och vad som inte ska tas med ^^ typ. Jag packar alltid ned mer än nödvändigt och jag ska inte vara där speciellt länge.

Så nu hade jag tänkt avsluta med att önska mina kära kollegor lycka till imorgon på mässan: Sofia, Emelie, Emma, Gusvav och Tobbe GOOD LUCK BITCHES ;) haha :D I'm off to Stockholm!


ÄLSKLING, <3

Välkommen till min nya blogg!

2007-10-23 @ 09:41:21

RSS 2.0