Kräftskiva

2008-08-31 @ 22:00:08
igår så var det kräftskiva här hemma. Jag hade den turen att Matilda kom inom och gjorde mig sällskap hela kvällen. Det gjorde mig mycket lycklig.
Jag äter inte kräfter men åt potatisgratäng med sallad. Det var gott iaf.
Matilda satt bredvid mig och mummsade i sig äckliga kräfter.

Vi spelade även spel. Vi slog ut min pappa och åkte ut i semifinal. Det var riktigt roligt faktiskt,
Sen att man skulle upp dagen efter och jobba, var inte lika frestande. Speciellt inte när jag inte kunde somna försen tre.

Bilder vill inte laddas upp.
så försöker igen lite senare.

Otrohet,

2008-08-31 @ 20:23:17
Vad vill han höra?
Ja jag var otrogen. Jag ångrar det.
Nej, jag älskar dig inte, och gjorde inte det den sista tiden.
Ska jag vara tillsammans med dig, och kämpa för något som inte finns?

Jag är besviken, riktigt besviken. Jag trodde inte detta om dig. Sen om du tror att detta gör dig till en bättre person än mig. Så tror du fel.
Jag har aldrig sagt att jag är en bra person. Jag ser mig inte alls som en bra person. Snarare tvärtom.
Jag ångrar att jag var otrogen mot dig, men det är i det förflutna. Detta gör bara dig till en sjuk person. Du är inte någon hjälte. Inte i någons ögon.

Jag förstår inte riktigt vad du vill ha fram av detta. Vad vill du uppnå.
Du är ingen bra person om du tror det, långt ifrån.
Jag ville aldrig att det skulle bli såhär. Sen stå och ljuga för mina föräldrar att jag inte ville att vi ska vara vänner, är patetiskt. Jag ville, men du ville inte veta va mig.

Du vill ha någon slags upprättelse. Men du förstör bara för dig själv.
Jag ber dig att sluta.
Mest för din skull om jag ska vara ärlig.

___________________

Jag kände bara för att skriva lite och få ut lite ur mitt system.

PS: Emma, jag utnyttjar gärna din garderob snart <3

Ärligt,

2008-08-31 @ 00:11:50
Jag vet att det är du som kommenterar.
Men varför kommentera anonymt?
Feg för att använda ditt namn?
synd bara att ip-adresser kan spåras. Eller?


Matilda idag, och kräftskiva. Lägger nog upp bilder imorgon.

PUSS

, -

2008-08-30 @ 00:42:00
Vad sägs om att bara försvinna?

bara ett litet tag.

Rymma

2008-08-26 @ 20:23:56

Just nu har jag rymt hemmifrån till Tyringe. Eller inte riktigt rymt, men ja, ni kanske fattar?
Efter gårdagens händelser så kände jag att jag inte orkar vara hemma. Så ja, jag drog till Ahmed helt enkelt.
Har spenderat dagen i Malmö med Filippa. Blev en del handlande. Är riktigt nöd faktiskt.

Nu är jag grymt hungrig och bara sitter och väntar på maten. Det ska i gott. Något italienskt gissar jag att det är.
Sen blir det nog sängen. Jag är helt utmattad.

Men puss till alla!


eller nästan alla.


Nya Tider, tiden i Åhus

2008-08-26 @ 00:04:40
Som de flesta vet som har flöjt min blogg sedan innan. Vet att jag har varit tillsammans med en kille från Stockholm. Men nu är det såhär att han blev helt knäckt av att jag gjorde slut. Jag menar verkligen knäckt. Totalt instabil.

För ungefär 2 veckor sedan hotade han min familj, eller snarare mina syskon, till livet. Jag har aldrig riktigt gjort något åt det, och det har liksom lämnat mina tankar. Tills idag.

Jag stod på mitt jobb, mitt uppe i all stress som vanligt. Så vänder jag mig för att kolla hur lång kön var. Så bara står han där. jag var så otroligt chokad. Allt dök upp i huvudet. Mitt hjärta började banka så otroligt snabbt. Jag började fumla med pengarna och visste inte hur jag skulle få ihop 40:-. Allt bara slutade fungera. Sen kom han mot mig också. Lämnade en väska och gick. Inte ett ord sa han. Mitt hjärta slutade inte banka.
Mamma och pappa fick hämta mig på jobbet.

Jag började lugna ner mig när jag vatt hemma ett tag. Tills jag får ett sms från honom att han är utanför mitt hus. Då börjar mitt hjärta banka igen. Gick ut med min bror för att försöka få iväg han snabbt och smärtfritt. Men han vägrade gå. Tillslut skulle han hoppa på min bror och pappa fick komma.

Allt resulterade i att polisen kom. Anmälan, allt är gjort. Mitt hjärta bankar än och benen darrar. Detta kommer jag inte glömma på länge. Sen ska jag kunna sova också. Jag vet, han blev tagen av polisen. Men jag vet inte, det känns inte bra. Fast lika bra att han får hjäp.

Nu ska jag bara försöka sova. Imorgon Malmö med Filippa.

PUSS

Om man har pengar i fickan

2008-08-25 @ 09:57:01
Idag kommer lönen. Jag är lycklig. Ska snart bege mig in till stan för att sätta in lite pengar på sparkontot. Sen ska jag gå och framkalla lite foton. Har planerat att göra det sedan jag var i Turkiet i maj. Men det blev inte riktigt av. Men nu ska jag banne mig ta tag i det!

Sen kanske jag ska möta upp min syster och äta lunch, om hon hinner. Har även planerat att jag ska köpa en ny mp3 eftersom jag tappat b0rt min nya som jag idag haft exakt en månad. Den är verkligen ingenstans! Rensade ut hela garderoben igår i hopp om att det skulle dyka upp. Men det gjorde den inte.

Allt detta ska jag hinna med innan jag börjar jobba klockan tre. Men det är lugnt, det kommer jag nog hinna. Förhoppningsvis så skulle A till Krstd med. Då blir jag lycklig.

Nej nu ska jag äta lite frukost och bädda sängen. Sen bär det av!

PUSS

Uppdatering

2008-08-25 @ 00:05:15
Jag och uppdateringar har inte riktigt fungerat på den senaste tiden. Jag har aldrig riktigt tid eller ork. Tänker alltid att jag ska uppdatera och det tar ju inte så lång tid egentligen. Men jag trivs alltid så bra i min säng, zappandes mellan en massa olika kanaler att jag inte riktig orkar ta upp datan och starta den. Men nu har jag tagit tag i det iallafall. Kan berätta det viktigaste som hänt denna veckan iallafall.

I onsdags så var jag hemma hos Johanna och Ida på förfest för att sedan dra till banken. Med mig hade jag Filippa. Filippa hade i sin tur med sig Niklas. Jag kan säga att det blev en otroligt trevlig kväll. Trots min axel som jag av någon konstig anledning har väldigt ont i. Det känns nästan som om den ska hoppa ut led. Men iallafall. Det blev nästan lite tårar när vi insåg att detta var sista gången vi var med Johanna på Banken. Johanna är en av de finaste människorna jag vet, och jag kan inte annat än att bara älska henne! Nu är hon i turkiet, när hon kommer hem blir det grand. Sen flyttar hon till USA i ett helt förbannat år. Får se om man har råd att åka till San José och hälsa på henne någon gång.

Sen har helgen bara spenderats i Tyringe. Det också för sista gången antagligen om man ska tro på vad A. säger. För han ska tydligen flytta till Kristianstad nu. Vilket inte har mig något emot. Det går mycket snabbare för mig att ta mig dit än vad det gör att ta mig till Tyringe.

Och idag (söndag, denna bloggen kommer komma upp efter tolv, alltså måndag. Men för mig är det fortfarande söndag.) fyller Johan år. Min älskade Johan. Trots allt skit och alla uppehåll. Så älskar jag dig. Du är sådär speciell. Du har liksom bara fastnat i mitt hjärta. Det var helt underbart att prata med dig idag, det fick mig bara att känna mig så lycklig.
Iallafall, tusen grattis till dig, med en massa kärlek!

Imorgon blir det jobb, hoppas Tess jobbar. Hur ska jag överleva utan dig din lilla skit? Dessutom är jag grymt sugen på att se din gröna apa!

PUSS

Mobilblogga

2008-08-18 @ 02:50:32
Nu tar jag oskulden på min mobilbloggning. Just nu ligger jag i ahmeds säng och lyssnar på när han pratar i telefon med sin kompis. Har försökt sova men det gick inte så bra. Jävla tur att man är ledig imorgon iallafall. Funderar på att smsterra johanna. Men jag gissar att hon sover om hon inte jobbar till klockan tre i natt. Annars har det varit en ganska så okej dag. Jobbat som vanligt. Men det blir mycket pengar på en söndag så man ska inte klaga. Men nu ska jag ta och sova. Puss

In the town Tyringe

2008-08-12 @ 11:53:56
Just nu sitter jag vid Ahmeds matbord och lånar hans data lite snabbt. Jag ska snart springa ner till tågstationen för att sen ta tåget vidare mot kristianstad där jag ska möta upp min kusin. Sen ska vi ha en trevlig dag i stan med att kolla på kläder och bara umgås. Sista gången jag umgicks med henne var många år sen. Jag ska försöka övertala henne till att äta bakadpotatis på Graffiti. För det är så förbannat gott!

Just nu står Ahmed över mig och försöker läsa vad jag skriver, men jag tror inte att det går så bra. Eftersom han inte kan svenska så blir det lite svårt, sen skriver jag nog för snabbt för honom också. Hussam har precis sprungit ner för att köpa bröd och oboy. De tror att jag ska hinna äta innan jag ska ta tåget, men det kan de ju fet glömma. Sen kommer han bli pissed bara för att jag inte äter.

Well well, får väll försöka slita mig nu och ge min kära pojkvän lite kärlek innan jag går. Fast jag ska ju tillbaks ikväll.


PUSS

Länge sedan sist.

2008-08-10 @ 18:40:27
Jag har inte skrivit här på hur länge som helst. Men jag har liksom inte haft tid. Jag har mest varit upptagen med att jobba och umgås med ahmed. Har även hunnit umgås med Amanda och Johanna som båda åker utomlands i ett helt år snart. Riktigt tråkigt.
Men jag lovar att jag ska börja skriva mer igen. Eller iallafall försöka.

Idag kollade jag mitt schema och såg att jag jobbar elva dagar i rad med en dag ledig. Herregud, inte konstigt att jag är konstant trött. Men på tisdag är jag ledig och ska kanske gå på stan med min kusin Becca. Om inte hon ska iväg och campa. Ska hon det så ska jag försöka övertala Ahmed att åka till Halmstad en dag senare så han kan åka och handla med mig.

Nu ska jag kolla lite tv och tråka ut mig själv lite till. Jag hatar söndagar, de är alltid så sjukt sega.
Får väll sova tidigt idag. Imorgon börjar vi våran utförsäljning av trädgårdsmöbler på JYSK, så de lär stå och vänta utanför ganska så tidigt imorgon. Jag lär få veta att jag lever.
Men det ska bli skönt att få sova i Tyringe på natten. <3

PUSS

RSS 2.0