Torsdag 30/11

2007-11-30 @ 10:13:50
Nedräkningen kan börja!

nu är det endasr 29 dagar kvar till Christian kommer, vadå höjdpunkten på lovet? Tänkte bara logga in här lite snabbt och skriva några rader när jag ändå har tillgång till dator.

Idag ska jag hem till Matilda ikväll för att senare dra in till FRIMUS. Det kommer nog att bli roligt. Denna gången så behöver jag i alla fall inte jobba dagen efter. Men jag känner att jag kommer att bli gaaanska så fattig idag. Först ska jag handla skor och en tröja. Bööl säger jag bara. Plus att sen måste jag betala inträdet till FRIMUS plus drickan ute. Det är nu min älskling borde va här och bjuda mig, hahaha.

Ska snart ha Internationell ekonmi och vi ska redovisa om Spanien. Tråkigt.

Well hinner inte skriva så mycket mer nu, ska ringa ett samtal sen så ska jag gå till min tråkiga lektion med min dryga lärare och ha en dryg redovisning om ett tråkigt land.


Kim <3 Christian

Some day I'll fly away

2007-11-21 @ 12:25:18
leave all this to yesterday.

Jag vet, jag vet! Jag har inte skrivit på 100 år ungefär. Jag har varit grymt upptagen. Eller egentligen inte, men största anledningen att jag inte har skrivit är att jag inte har någon dator. Det borde väll va en ganska bra anledning till varför jag inte skriver? eller? :)

Så nu sitter jag i skolan och har haft hål i en timme nu, och en timme återstår. Tjoho, känns riktigt lyckat. Denna dagen suger ganska så stenhårt. Känns mig sjukligt ensam och jag vill bara hem och lägga mig. Maten var ganska god idag, pasta med någon kyckling som låg i någon cyrry röra med morötter och massa annat. Det var gott tills Iman påpekade att kycklingen inte kändes riktigt färdig och inte såg färdig ut. Då mådde helt plötsligt både jag och hon illa.

Annars har det inte hänt så mycket, jag har mest jobbat och bara legat hemma och tagit det lugnt. Var ute för någon vecka sen på Frimus inne i Kristianstad, och skulle jobba dagen efter. Så dagen efter blev det bussen. När jag tog Vä bussen ut mot Jysk, så påminde chauffören mig väldigt mycket om Stokholm. Han körde som en galning. När jag åkte buss i Stockholm trodde jag att han skulle köra ihjäl oss alla. Men Christian påpekade att det var väll ingenting. Alla kör tydligen så där.

Well, idag efter skolan ska jag äta på Ocean City med Emila, det ska bi sådär riktigt sjukligt gott med ris, friterade räkor, friterad kyckling och massa annat gott! Sen kanske man får ringa sin kära pojkvän och reda ut lite saker ^^ hehe.

Christian, jag saknar dig så otroligt mycket! Jag längtar tills du kommer ner den 29:e December. All min kärlek till dig älskling.

Well nu orkar jag inte skriva mer, ska surfa runder lite på www.kiiimpa.bilddagboken.se.

TJIIIIINNNNGGGGG

I miss you

2007-11-07 @ 18:27:53
baaaby. Well har inte hunnit skriva på ett tag nu xD. Har haft väldigt mycket att göra. Jag har mest jobbat. Sen firat mamma och syster som fyllt år :) Så det finns inte så mycket att skriva om heller, egentligen. Jag bara kände för att sätta mig ner lite, och låta fingrarna flyttas fram och tillbaks över tangentbordet xD haha.

Well, idag har varit en sådan där trist dag, med massa regn. Paraplyet var inte mycket till hjälp imorse, det blåste så mycket. Pågrund av all träningsvärk jag har i mina armar. Så kunde jag inte hålla kvar det xD haha. Alltid sagt att det är farligt att träna. :) haha.

Nu ska jag nog ner och dega framför tv:n igen. Sen kanske 08:an ringer :) Skriver igen när det finns något intressant att skriva om.


TJIIIG   .

Welcome

2007-11-01 @ 19:07:56
home, eller något.

Well är då hemma från våran kära huvudstad: Stockholm. Fast jag tycker dock att Stockholm är lite överskattat. Jag har spenderat de flesta av mina dagar i så kallade Alby. Jag skulle inte bli särskilt förvånad om ni inte hört om den lilla skit byn innan xD eller vad man ska kalla det (!?) Men det var absolut underbart att va där också! Dagarna spenderades mest i Christians säng, med en massa mys. Första chocken jag fick var när Christian berättade att det kostade 110:- att åka med arlanda express från arlanda till Stockholm t-centralen. Jag trodde han skämtade med mig, men jag lovar mina vänner. Det är sant, i högsta grad. Det fanns ett billigare altenativ, typ 15:- billigare, men det tog dock tjugo minuter längre. *suck* jag hinner inte ens komma dit, innan jag blir rånad känns det som. Jag är väldigt snål.

Well, vi gjorde som sagt inte så mycket. Men åkte in till Stockholm (vilket kostade 40:- ifrån honom, men han var så snäll och lånade mig ett kort så jag fick åka gratis) där vi gick lite på drottninggatan.  Det var uselt vädet, så vi var inte speciellt taggade. Så vi åkte hem efter 3-4 timmar, hungriga som vargar. Efter att ha bråkat om var vi skulle äta. fick vi åka hem utan att ha ätit någonting.

Vi åkte också till Hero grejs någonting. Där vi fick läskig röd kyckling att äta, det va bajs. Men Christian tyckte iallafall att det var gott. Vi gick på bio och kollade på: "Jag förklarar er härmed Chuck och Larry" eller något sådant.  Den va fett roligt.

Igår lagade baby mat till mig :) Han är bäääääst! Det var underbart gott. Sen gjorde vi tårta <3. Mys blev det en massa.

Fick åka hem idag, Aj, vad ont det gjorde. Jag är sådär riktigt klen som typ är mega känslig och gråter för minsta lilla. Trodde jag skulle dö när vi stod där vid perrongen. BUHU! Well, flygningen gick bra, och dagen har gått åt till att gråta, handla födelsedags present till mamma och syrran och slappa framför datan och tv:n

Här får ni iaf två bilder från min tid i Stockholm.

Tjing!
image1

image2

RSS 2.0