Hund-kräk

2008-09-30 @ 01:26:33
Jag kan inte sova, fast jag borde. Imorgon ska jag åka till Jysk och böna och be att min chef ska låta mig jobba lite i october. Jag gillar inte att behöva böna och be, men detta är en nödsituation. Verkligen i nöd.
Så imorgon ska jag dit tidigt på morgonen för att sen efter det bege mig till Lund med min syster.

Min hund är inget kräk. Men däremot var kräk vad som kom upp ur henne för ett tag sen. Och det  var otroligt äckligt. Min bror vägrade ta upp det. Eftersom endast han och jag är hemma, så fick det bli jag som tog upp det. Det var nästan så att jag själv skulle behöva springa in på toaletten and you know what..

Nu ska jag försöka få min skönhetssömn.

PUSS

PS: Philly snart så jävlar !

Bakad potatis

2008-09-29 @ 21:23:05
Idag har jag legat exakt hela dagen i min säng och gjort ingenting.
Jag är så trött! Det finns inte alls mycket energi i mig.
Sitter just nu och kollar på CSI, och har inte mycket till tidsuppfattning.

Kvällen har bestått av en underbar middag, bakad potatis. Det är så underbart gott!
I LOVE IT.

Nu ska jag klicka runder på arbetsförmedlingenshemsida och kolla min mejl. Sen blir det lite skönhetssömn för mig!

PUSS

Upptagen

2008-09-29 @ 13:05:16
Hello everybody!

Jag har inte skrivit på ett tag eftersom jag inte haft så mycket lust.
Det finns inte så mycket att skriva om eftersom mitt liv inte precis är så jätte intressant.

Idag ska jag iallafall till banken för att prata lite med dem med min mamma.
Sen ska jag bara hem och dega. Funderar på att fråga min bror om han vill se
Da Vinci koden med mig. Eftersom det inte finns så mycket att göra en dag som denna.
Har inte precis lust.

Jag mest längtar tills senare i veckan då Filippa kommer hem, sen blir det utgång på Fredag antagligen.

Well, i have a secret.

DEN 1:E NOVEMBER HAR JAG INFLYTTNING I MIN LÄGENHET

I Göteborg, lyckan är total.

Nu är jag hungrig.


PUSS

080923

2008-09-23 @ 14:34:56
Hello everybody.

Har hållt på att städa nu hur länge som helst känns det som. Inte alls roligt. Försöker få tag på Jeanette för att se om vi ska fika sen idag eller inte. Sen ikväll hade jag tänkt att jag skulle sova hos A. Är fortfarande lite förkyld men jag har såklart min bästa kompis nässprayet med mig ikväll. Så jag överlever nog. Måste snart göra mig iordning. Men jag finner inte det så roligt faktiskt om jag ska vara ärlig.

Fick mitt lönebesked idag. Lycka kände jag när jag öppnade det ska jag säga. Och äntligen har de rättat till min lön. Som den ska vara. Har fårr 91 kronor betalt hur länge som helst men nu har de äntligen rättat till den till 102 efter jag har gnällt på dem att fixa den.

Well, nu ska jag fortsätta städa det mesta och se till så att det blir färdigt någon gång. Är sjukt sugen på en kaffe så det blir ett måste när jag kommer in till stan sen.

PUSS

Simning

2008-09-22 @ 21:23:27
Idag åkte jag in till stan tidigt. Klart att jag skulle ha svårt att somna igår när idag var den enda dagen på veckan jag måste gå upp tidigt.
Var tvungen att åka till Arbetsförmedlingen för att fylla i lite grejer och prata med dem om olika saker. Efter det träffade jag Malin för att äta lunch. Mötte upp min bror och åkte ut till Ahmed för att ta det lugnt i någon timme innan jag och Malin skulle åka och simma.
Simmade i ungefär 50 minuter och det kändes underbart bra. Riktigt skönt är det. Ska kanske simma imorgon eller senare i veckan.

Lagade pasta med baconsås när jag kom hem. Mums var det.
Fast inte om du frågar min bror.

Nu ska jag bara slappa och njuta av min säng.

PUSS

Feeling adult

2008-09-21 @ 22:42:55
Pratade precis med lovely filippa i telefonen. Hon har hittat en lägenhet som vi ska ringa på imorgon. Det känns sådär spännande. Otroligt spännande. Pirr i magen och allting. Men ska upp dit nu i oktober och bo där en vecka och söka jobb och grejer. Helt härligt känns det. Början på något nytt.

Imorgon ska jag in till Arbetsförmedlingen på morgonen. Sen ska jag hem till Ahmed för att sova lite till.
ungefär vid två tiden så ska jag in till stan och åka och simma med Malin. Det blir nog bra.

Nu ska jag kolla färdigt på Miss Secret Agent 2. Vilken otroligt rolig film. Jag och Philly bara skrattar åt den!

PUSS

Hell yeah

2008-09-21 @ 20:20:59
Bowling blev det. Och vann jag, det gjorde jag. Var faktiskt ganska så duktigt idag. Fick flera strike och spare. Jag brukar kanske få en eller två strike varje gång jag spelar. Men idag så blev det desto fler.
Efter maten så blev det en pizza som jag krängde i mig. Okej inte hela.

Det finns inte en chans att jag skulle klara av att äta en hel pizza.

Sen ska jag kolla på Miss secret agent 2. Har inget bättre för mig, så varför inte.

PUSS

Strike!

2008-09-21 @ 15:45:09
Det blir bowling! HELL YEAH! (jag saknar min philly. Hon sa alltid hell yeah)

Sen vill jag tacka min teddybear för min nya header <3

Peace out

Shit, omg

2008-09-21 @ 15:28:32
väldigt fiffig rubrik.

Jag har så förbannat tråkigt att jag börjar känna mig mindre dreprimerad. Snart kommer jag bli grymr deprimerad och få cravings efter en godispåse. Men nej. Inget godis idag.
Sitter just nu och kollar på fab 5. Då inser ni kanske hur tråkigt jag har det.

Nu ska jag deppa ett tag till.

Peace out

Bilstädning

2008-09-21 @ 13:16:41
Jag vaknade ungefär vid tolv idag. Riktigt skönt är det att sova ut. Sen låg jag bara och myste undet täcket tills någon började banka på någonting utanför mitt fönster. På helger borde man inte få hålla på med sådant. Inte utanför mitt fönster iallafall.

Blev lite sallad till frukost idag som blev över sedan igår.
Pappa fick för sig att jag och min älskade syster skulle städa hans bil. Jo men visst. För den kör ju jag så ofta. Pappa har en skit stor bil! Dessutom automatare, jag gillar inte automatare. Dessutom kan man inte se ut där bak. Vilket gör det svårt om man ska backa.
Men ja. Städa den fick vi iallafall.

Nu är jag sjukt sugen på McDonalds. Det hade inte varit helt fel.
Men jag ska fortsätta mysa i min säng och vänta på pizzan ikväll. MUMS.

PUSS

and more

2008-09-21 @ 01:24:32


Nej nu ska jag sluta och sova.

Gunvald Larsson<3

PUSS

I just loooove beck

2008-09-21 @ 01:12:07



PUSS

Well it's time to go.

2008-09-21 @ 00:26:40
Jag är så förbannat sleten. Samtidigt som jag är jätte trött. Så känner jag mig ändå lite pigg. Jag vet jag är otroligt konstig. Inget roligt är det på tv nu heller. Kollar på något om brott på tv 4 fakta. Inte speciellt uppmuntrande eller roligt när man är otroligt mörkrädd. Har dessutom glömt dra ner min rullgardin. Hur jag nu ska våga göra det sen.

Ikväll har vi spelar spel med mina kära föräldrar. Först spelade vi med andra ord. Vilket är ett otroligt roligt spel. Vi fick alla vinna varsin gång vilket var bra iallafall. Sen spelade vi fia med knuff. Det är hatspel nummer 1 för mig. När jag var liten spelade vi alltid det. Min pappa skulle ALLTID slå ut mig. Han lyckades varje gång. "Ge mig en sexa" han fick en sexa. "Ge mig en fyra" han fick en fyra. Varje gång samma sak. Ut med lilla mig. Det slutade oftast med att jag satt under jackorna och bölade. Och inte vann jag denna gången heller nej. Men skönt var att det gjorde inte pappa heller! HA! Otroligt ovanligt. Men det kändes bra för mig iallafall.

Ska snart sova. Eller iallafall försöka. Får se om jag kanske slänger in ett inlägg till lite senare.

PUSS

080920,

2008-09-20 @ 19:26:30
Jaha nu har jag kollar på tre filmer. Världens bästa tidsfördriv. Jag älskar film. Det spelar inte så stor roll vad det är för film. Jag älskar de flesta. Allt från förutsägbara dåliga skådespelare svenska filmer till de riktigt bra filmerna med de bästa skådespelarna.

Första filmen jag såg idag var Fjorton suger. Det är en sådan där riktigt dålig svensk film. Det kändes mest som en dålig svensk minisierie. Men jag gillar den. Det är lite roligt att lyssna på deras dialekt dessutom.
     För er som inte sett filmen så handlar det om Emma som är 14 år. På en fest så blir bon våldtagen av sin brors bästa kompis. Hon gör aldrig någon anmälan. Sen får man se hur Emma hanterar detta och hur hon försöker fortsätta med sitt liv.
Som sagt, dålig film. Men på något sätt bara så rätt och så jag.

Nästa film jag såg var Bring it on - in it to win it. Typisk tjejfilm. Med kärlek och dans. Dessutom så otroligt förutsägbar. Men eftersom jag är en typisk tjej så älskar jag filmen. Cherrleading är bara så otroligt häftigt!
    Denna filmen handlar iaf om två lag som vill vinna en tävlig i cheerleading. De är ärkefiende. Men sedan händer något oväntat och de två lagen blir tvugna att slå ihop sig och försöka se förbi sina olikheter och försöka vinna.
Sen är det som sagt lite kärlek inblandat i det hela.

Sista filmen blev Ciao Bella. Den filmen har jag sett otroligt många gånger. Det är bara kärlek rätt igenom. Jag älskar kärlek.
    Filmen handlar om en pojke vid namn Mustafa som spelar fotboll. De åker till Gothia cup för att delta. När de väl har kommit dit så får han upp ögonen för en flicka vid namn Linnea. På ett sätt hamnar han i det italienska laget och får namnet Massimo. Linnea och Massimo börjar umgås och blir tillslut kära i varandra. Mustafa spelar med i rollen som Massimo och låtsas att han är från Italien och inte kan prata svenska. När han egentligen är född i Iran men uppvuxen i Lerum och pratar perfekt svenska.
      Jag bara älskar filmen. Så uppenbar. Men så underbar.

Nu ska jag iallafall kolla lite på Simpson <3 och sen kanske zappa över till miss secret agent.
Väntar på att vi ska äta crabfish sallad. Gud jag är så hungrig!

   


PUSS

movietime!

2008-09-20 @ 13:40:30
När jag är hemma såhär och tycker synd om mig själv. Så blir det en massa film. Igår såg jag tillexempel Step up 2 the streets. Som är en grymt bra film, jag rekommenderar den verkligen.
Så nu ska jag gå och finkamma min systers data igen efter en massa bra filmer och proppa i mig lite godis som blivit över.

Jag undrar var min mamma har tagit vägen. Har inte sett henne på hela dagen. Konstigt.
För hungrig är jag.

PUSS PÅ ALLA

I'm no superman

2008-09-20 @ 11:08:41
Det var meningen att jag skulle sova ganska så tidigt igårkväll för att jag skulle få lite sömn och kanske bli lite bättre.
Innan jag skulle sova så skickade jag ut sms för att kolla hur mina vänner mår. Mest för att jag har blivit anklagad för att inte bry mig om mina vänner och bara otroligt kall. Fast det där egentligen inte alls är jag. Jag är egentligen väldigt omtänksam.

Anyway. Först fick jag ett samtal från min kära vän Tommy som var fyllechaffis för kvällen. Det var lite ovanligt att prata med honom nykter en fredagskväll. Lite problematiskt att prata i telefon när min kära syster låg och sov bredvid mig.
Efter det så ringde min vän Sebbe från Lund. Han var däremot inte sådär jätte nykter. Mer åt det berusade hållet. Men det var iallafall otroligt trevligt att prata med honom om allt mellan himmel och jord.

Så det blev en ganska så sen natt iallafall. Med en tidig morgon, pågrund av rinnande näsa.
Nu ligger jag har och zappar mellan Scrubs, Fab 5 och Cheaters. Inget roligt alls för mig idag alltså.

Vad har ni andra för er idag då?

PUSS

mys med sis'

2008-09-19 @ 22:07:42
Jag har bara legat och vilat hela dagen. Det har verkligen behövts. Har inte pratat med någon idag. Har inte riktigt orkat.
Har faktiskt umgåtts med min syster idag. Det har varit mycket trevligt. Mina syskon är mina bästa vänner! De bästa som finns.
Hon fick iallafall ut mig lite. Vi gick till affären och handlade chips, dippa, cashewnötter och godis. Sen har vi bara suttit bänkade framför tv:n och tittat på en massa program.
Jag har varit beroende av mitt nässpray hela kvällen. Det är så härligt att bara kunna andas.

Well nu ska jag ringa A. Sen ska jag väll sitta här resten av kvällen. För jag kommer nog inte kunna somna inatt heller.

PUSS


Mirakel

2008-09-19 @ 17:13:37
Någon som har en mirakelkur
mot förkylning?

Trötthet

2008-09-19 @ 16:18:58
Jag somnade halv fyra inatt. Låg och kollade på en film på tv400 tror jag det var. Den hette iallafall coach Carter. Den var faktiskt ganska så bra.
Vaknade tjugo över ett av en massa sms.
Gick upp och kollade på Step up 2 the streets. Den är förbannat bra. I like. Men jag gillar de flesta dansfilmer.

Nu ligger jag i min säng igen och kollar på top model 4 och tycker allmänt synd om mig själv. Mår piss.
Ska kolla igenom lite fler jobb i götet. Ska in på arbetsförmedlingen på måndag och disskutera med dem.

PUSS

Flytt på g?

2008-09-18 @ 23:21:54
Jaha, helt plötsligt så bara kände jag att hela mitt liv förändrades över en natt.
Som ni alla vet så flyttade Filippa till Göteborg i måndags. Och nu så, ja. Drar antagligen jag också. Det känns helt sjukt och overkligt.
så jag har suttit hela kvällen och bara kollar upp jobb i götet. Filippa håller på att leta större lägenhet. Just nu är hon inneboende hos sin syster. Så ja. Herregud det är en sådan stor förändring för mig att bara packa ihop allting och dra. Det är inte riktigt likt mig, men det känns så befriande.

Well, nu ska jag leta vidare och känna mig ännu mer frustrerad.

PUSS

Clothes,

2008-09-18 @ 22:11:00
Jag var inne och kollade på Monki's hemsida och hittade lite plagg som jag inte skulle tacka nej till att ha i min garderob just nu. Jag älskar verkligen kläder. Det är så roligt med kläder. Mamma kallar mig lite av en shopaholic. Men jag har inte så mycket mer att lägga min pengar på.

 

PUSS

Jacka,

2008-09-18 @ 19:03:02

Jag är grymt sugen på denna jackan. Kommer från H&M och kostar 598:-


PUSS

I wanna be faster, stronger, better

2008-09-18 @ 18:12:13
I just wanna be MADE.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på MADE. Det är ett ganska så roligt program som går på MTV som handlar om människor som vill bevisa något. Som vill bli gjorda in till något.
Idag är det om en kille som vill bevisa att han kan vara graciös och vill bli "made" till "ballroomdancer".
Well roligt tidsfördriv.

Någon som har någon snabbkur mot hosta och förkylning. Just nu ligger jag bara i sängen och hostar som en idiot. Näsan rinner och jag vill bara sova. Men det går inte riktigt för sig. Om ett tag ska jag köra in till stan för att gå på min dans. Men det blir nog ingen dans för mig idag. Men får kolla på vad de lägger till för något. Sen måste min syster in så hon kan få träna.

Efter dansen ska jag nog köpa lite Ben&Jerrys bara för att det är så förbannat gott och lite godis och läsk. Sen blir det en myskväll framför tv:n. Om någon vill komma och göra mig sällskap så är ni otroligt välkomna så slipper jag känna mig ensam ikväll.


PUSS

sick and tierd.

2008-09-18 @ 13:59:40
Jag är riktigt trött. Har sovit otroligt dåligt inatt. För er som inte visste så sover vi på skummadrasser på golvet haha. Men ahmed ska snart köpa en säng. Om ungefär fyra dagar eller något sådant. Eller det är iallafall vad både han och jag hoppas på.
Sen känner jag mig ganska så krasslig. Ont i halsen och allt har jag. Så får se om det blir någon dans för mig ikväll. Annars kör jag väll bara dit syrran.

Väntar¨på att få lite frukost innan jag ska åka in till stan och träffa Malin. Får säga grattis till henne eftersom hon blev moster igår. Riktigt roligt med tanke på att vi satt och snacka om att hennes syster gått över 2 veckor med tiden tidigare på dagen.

Well nu ska jag terra Ahmed och se till att det blir lite mat (han är så otroligt seg).

PUSS

why dont you take a bow

2008-09-17 @ 18:33:17
Idag har jag som sagt spenderat dagen i Kristianstad med Malin. Det var riktigt trevligt och vad jag har saknat det!
Fast  har varit grymt onyttiga idag och bara ätit skräp. Men det är okej, för vi ska börja simma på måndag. Så det ska bli nice.

Nu väntar jag bara på att få äta lite arabisk mat. Det är alltid lika spännande. Min syster ska också komma hit. Trevligt, trevligt.
Så det blir bara en slapp kväll. Hur trevligt som helst.

PUSS *

Kristianstad

2008-09-17 @ 11:33:24
Jag ska snart bege mig in till stan för att träffa Malin.
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog till att äta eller fika något. Sen bara snacka.
Efter stan så hade jag tänkt åka hem till Ahmed och sova där inatt. De håller på att slipa runt våra fönster så de kan måla om det. Vilket gör det ganska så svårt att sova.

Men nu måste jag kolla bussarna sen ska jag göra vid mig.

PUSS

bara en gång till,

2008-09-16 @ 23:46:44


det kanske är meningen, att man faller isär för att kunna bli hel igen.
det finns inget jag och du som kan ta mig ur, denna hagelskur.
och när det regnar, vill jag bara fly. kan inte dansa under mitt paraply.
nu har det blivit såhär, vi bara skriker och svär och vi har glidit isär.

jag skriver det hära, för den tiden vi hade hopp om att isen skulle bära.
men det var då, och klockan tickar jag somnar stillsamt låtsas vilja komma,
hinna fram till det vi kunde haft. alla stunderna och det underland som vi lämnat allt,
känslan brast och nu när du är borta behöver jag änglavakt. hör du jag håller andan,
kan du ta mig dit igen? (

ta mig dit igen) bara en gång till. och jag ville be dig stanna,
kan du ta mig dit igen? (ta mig dit igen) bara en gång till.

det kanske är meningen att man gråter sig till sömns för att sedan kunna le igen.
vi badar i solnedgången, jag ser tillbaks & orden kommer. det håller inte längre,
vi sa det ikapp. jag låter dagarna dö, för jag saknar din röst. och allt vi haft,
är som bortspolat av ett vattenfall. (wini) : du vad som än händer,
du glömmer väl inte bort våra galna sommarnätter. jag ville bara vara lite bättre,
vindarna kommer jag svarade på direkten. en klen tröst att jag ser dig ibland,
att du ville ge mig din hand. för vad spelar nån roll, när du lämnat allt.
ingenting är ett känslokall. hör du jag håller andan, kan du ta mig dit igen?

(ta mig dit igen) bara en gång till. och jag ville be dig stanna,
kan du ta mig dit igen? (ta mig dit igen) bara en gång till. 

fingrar i nacken, så avlägset nu när jag vinglar i natten.
det slår mig ifall ingen är vacker är det kärleksbrev eller brinnande papper.
det var sommar, och vi dyrkade solsken. samma sommar som fyllt mig med tomhet.
och allt jag vill, är att man måste ta sig upp för att kunna falla ner.

och jag har sett botten alltför många gånger, och allt jag vill är att du ska hålla om mig.
men jag tänker vara trogen förevigt, här är korten i leken, eller ord utan mening för,
allt vi haft är dött, och att du frågar hur jag mår är en fattig tröst. tusentals du och jag,
det har slutat vara vi så jag har slutat vara jag. hör du jag håller andan, kan du ta mig dit igen?

(ta mig dit igen) bara en gång till. och jag ville be dig stanna,
kan du ta mig dit igen? (ta mig dit igen) bara en gång till.
ta mig dit igen, bara en gång till. ta mig dit igen, bara en gång till..

Inte utan min dotter

2008-09-16 @ 23:33:23
Well, jag har läst boken innan jag såg filmen.
Filmen är ju inte speciellt ny så jag är lite efter
som sagt.
Men jag kan lugnt säga att filmen är värd att se.
Den gör en ganska så upprörd. Mest med                                                                                                                                    
tanke på att den är verklighetsbaserad.

Filmen handlar om Betty som är gift med
en iransk man. Han ber henne att följa med
till Iran och hälsa på hans släkt. Efter att ha vägrat
ett tag. Så följer hon tillslut med. Efter ett tag
i Iran så berättar hennes man att de aldrig kommer få
lämna Iran och de ska bygga ett nytt liv tillsammans
där. Betty får inte använda telefonen eller gå
utanför dörren. Hon är konstant bevakad.
Hennes man tar tillochmed dottern ifrån henne
ett tag. Filmen handlar sedan om att försöka fly landet
och få med sig sin dotter.

_

Boken är ännu bättre än filmen. Jag gillar nästan aldrig en film när den är gjord efter en bok. Eftersom det kortas ner så mycket i filmer och historien tappar så mycket. Fast själv tycker jag det var "roligt" att se karaktärerna komma till liv.
Men som sagt, jag tycker definitivt att man ska ta och se filmen. Om inte annat, så uppmanar jag er att läsa boken.





PUSS

Home, sweet home.

2008-09-16 @ 19:26:23
Sov som sagt i Näsby igår. Det blev en ganska så sen natt. Men jag hade otroligt roligt.
Sen väckte min bror mig imorse. Sen tog han bussen ut till Ahmed och stannade där i någon timme. Innan vi drog vidare in till centrum igen. Drog ut till mitt jobb och kollade på en säng som ahmed ska köpa.
Just nu så sover vi på golvet på madrasser. Kanske inte så jätte härligt. Men det funkar. Han ska iallafall köpa en 160 säng nu. Vilket jag anser är mycket bättre. Jag sover i en 160 säng själv.
IT IS HEAVEN.

Anyway. Nu ska jag käka varma mackor och sen ska jag och min kära bror kolla på "inte utan min dotter".
Jag har läst boken och den är grymt bra. Så jag har ganska så höga förhoppningar. Blir nog en liten recension senare.

Ska antagligen ringa philly och fråga hur livet är i Göteborg.

PUSS

Näsby

2008-09-15 @ 17:30:14
Dit ska jag bege mig strax, hem till mig kära p.
Vet inte riktigt vad jag ska göra där. Jag gillar egentligen inte näsby alls.
Men jag gillar ju min p. Så ja, det blir att ta sig dit.
Funderar om jag ska springa inom Mc och köpa med mig mat hem till honom.

Så ja, nu vet alla var jag kommer spendera resten av kvällen.
Vi hörs kanske senare idag eller imorgon.

I miss you.


PUSS

Städning

2008-09-15 @ 13:28:41
Står på mitt schema idag. Ska städa mitt rum och lägga i alla mina smycken i smyckeskrinet jag har köpt.
Det är ganska sött och gulligt. Sen att det är svart med läderlook gör inte saken sämre heller. Den är iallafall köpt på mitt kära jobb. Kanske visar en bild på den senare.

Ska iallafall plocka upp min väska som jag haft hos Philly i helgen. Sen ska jag dammsuga och bädda. Det är alltid så härligt när rummet är nystädat. Bara att man ska ta tag i sitt liv och göra det också.
Ska laga lite mat snart. Är otroligt hungrig. Sen ska jag nog ringa Tommy och se hur vi ska göra idag om vi ska ses eller inte.

Känns som om jag har en ganska så fullspäckad vecka, med en massa personer jag måste träffa.

Filippa är iallafall påväg till Göteborg nu, hon sitter på tåget den lilla räkan. Och jag saknar henne. Men snart kommer jag upp och gör gbg osäkert med henne!

PUSS

Panik

2008-09-15 @ 02:46:19
Klockan är nu 02.41 och jag sover inte. Jag förstår inte. Har varit så otroligt trött hela dagen. Men sen när jag kommer hem och ska sova. Så kan jag bara inte.
Söndagar är alltid konstiga dagar för mig. Hur trött jag än är, så kan jag aldrig sova. Och när jag försöker sova, så kan jag inte för att ingenting känns bekvämt. Det är antingen för varmt. Eller så är jag konstant kissig. Om jag tar väck täcket för att det är varmt så fryser jag på direkten.
Det är riktigt jobbigt. Samma sak varje söndag.

Jag har så tråkigt att jag har pratat politik med folk på internet. Det är inget fel med att snacka poltik det är säkert jätte intressant att få höra allas åsikter. Om man kan något, vilket jag dock inte kan. Jag mest säger "jaha, ja, okej" eller håller med personen fullt ut.
Så tråkigt har jag.

Men nu ska jag terra lite folk på msn, sen ska jag börja mitt snurrande i sängen och antagligen springa på toa några gånger till innan jag kanske lyckas somna.

som om jag skulle ha den turen.

PUSS

sömnbrist

2008-09-15 @ 00:29:48
mitt stora problem är att,
mina problem är så pass små att
dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det..

______________

Jag kan verlkligen inte sova,

L O V E

2008-09-14 @ 23:27:07
det handlar om att prata hela nätter,om att sätta på en film om och om igen för att storyn tappas bort bland kyssar och smekningar. om att gå upp klockan 03:00 och äta rostade mackor med skinka och låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. att låta kärleken lysa upp den kolsvarta natten. det handlar om att älska smaken av någons fingertoppar, och om mjuka läppar mot varandra. att skriva ett namn med snirkliga bokstäver på varenda parkbänk. om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. det handlar om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång, att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen. det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, om händer genom hår och tungspettsar längs ryggraden. timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare. att skratta tills det gör alldeles jätte ont i magmusklerna och ligga på hårda parkettgolv fast det finns en säng precis intill. det handlar om att ge någon sitt allt,

/

Live life as you like

2008-09-14 @ 23:11:34
"Dance like nobody's watching
Love like you've never been hurt
Sing like nobody's listening
And live like it's heaven on earth."
 - Mark Twain

Philly pilly

2008-09-14 @ 21:44:14
Jag är grymt dålig på att uppdatera. Jag finner inte det särskilt roande längre. För jag vet att ingen bryr sig egentligen. Men ibland känns det bara skönt att skriva lite och det är roligt tidsfördriv.

Jag har sovit hos Filippa sedan i tisdags. Det har varit så jävla roligt. Jag har verkligen känt mig sådär extremt lycklig, har inte varit så lycklig på hur länge som hellst. Vi har spenderat otroligt mycket tid inne i Kristianstad och ätit god mat. Handlat en massa kläder också. I torsdags så var vi i Kristianstad från halv tio på morgonen till fem på kvällen.

MY BABY KLARADE KÖRKORTET. Det var så jävla roligt. Grattis älskade! Så vi åkte hem till henne, snodde caben och körde hem till mig i Åhus.

I fredags så hade  vi fest hemma hos Philly eftersom jag fyllt år ( i tisdags) och hejdå fest. För hon ska flytta till Göteborg (hon kanske drar redan imorgon) och jag är riktigt depp för det. Ja sen var det fest för att hon helt enkelt var ensam hemma. Hennes föräldrar har varit i Österrike och cyklat och druckit en massa vin.

Jag ska hålla tummarna för att hon inte åker imorgon. Samtidigt vill jag att hon åker, för att jag vet att det är något hon verkligen vill. Hon skulle bli lycklig av det. Men jag tänker faktiskt vara sådär egoistisk just nu och bara vilja ha kvar henne här. I love my philly

Philly kommenterade min utväxt. Som jag visste fanns där. Men tänkte få tillbaks min naturliga hårfärg. Men jag kan säga att det är kört nu, bevis på det får ni se senare.

Malin, även om du inte tror det. Så saknar jag dig.

PUSS

Hål i väggen

2008-09-14 @ 20:23:05
Sitter och kollar på hål i väggen på tv 6.
Det är faktiskt väldigt roligt och underhållande.
Så jag uppdaterar nog senare.

PUSS

Vänner.

2008-09-08 @ 23:16:43
Jag har suttit och tänkt hela kvällen ungefär.
Ibland är jag en väldigt överkänslig person. Eller ibland, snarare ganska ofta.
Jag blir otroligt lätt sårad och det tar inte många ord innan jag kan börja gråta.
Jag tänker alltid att jag ska bli starkare, jag ska inte gråta. Men det är svårt.
Det finns så mycket jag ångrar i mitt liv. Som jag hade velat göra så otroligt mycket mer annorlunda.

Det som har kretsat runt mest i mitt huvud ikväll. Jag tänker tillbaks på alla vänner jag haft. Jag kan inte säga att det är många. För jag har aldrig haft så många "riktga" vänner under mina dagar.
Men ikväll har jag verkligen känt hur jag saknar en del av dem.
Var det något jag gjorde som gjorde att vi slutade höra av oss.
Varför lät jag bara allt rinna ut i sanden utan att göra något?

Jag kommer ihåg när jag och Kumla-Christian gjorde slut. jag var helt knäckt. I ungefär ett år. Då spenderade jag den mesta tiden i Lund. Hos Johan. Samtidigt som jag aldrig varit så knäckt i mitt liv, så har jag heller aldrig varit så lycklig. Under den perioden så fann jag en av mina bästa vänner. Jag har så otroligt många minnen med dig. Jag kommer aldrig glömma första gången vi sågs och ingen av oss visste om vi skulle skaka hand, kramas eller vad vi skulle göra. Jag kan säga dig Johan att jag inte är långt ifrån tårar när jag skriver detta. Jag hade aldrig känt mig så bekväm med en kille på hur lång tid som hellst.
      Men sen försvann allting. Du gick från allt, till jag vet inte vad. Någon man pratar med en gång i månaden och ger tomma löften om att man ska ses. Men som aldrig blir av. Hur kunde du gå från att vara min allra bästa vän som jag älskar av hela mitt hjärta. Till att endast vara min vän. Det gör så förbannat ont. Så ont att till och med tårarna rinner nu.
Jag älskar dig, och jag saknar dig.

Jag kan tacka Johan för att han fick mig att träffa Sebastian. Jag tror inte han kommer att läsa detta. Men vill bara skriva att jag saknar honom av hela mitt hjärta och har varit ett otroligt stöd för mig. Och jag saknar honom som bara den! När vi gick i stan och provade fula hattar och sjalar. Du fick mig alltid att skratta, skratta så jag fick ont i magen.
Mitt hjärta finns med dig.

Tårarna fortsätter rinna.

Jeanette är en person jag känt i många år. Vi har våra perioder där vi umgås. Det är så förbannat tråkigt. Jag hoppas att du inte kommer glömma mig. Jag önskar att vi hittar tillbaks till varandra någon dag. Jag saknar dig. Glass, Färlöv, Tältning. Jag saknar allt.

Förlåt för att jag lät allt rinna ut i sanden. Förlåt för att jag kanske inte var den vän ni önskade er. Men ni ska veta att jag älskar er, och jag saknar er.

Jag ska fortsätta tänka tillbaks ett tag till och låta tårarna rinna.

   

Försenad outfit

2008-09-08 @ 22:45:55
Kommer ni ihåg att jag skulle lägga upp bilder på min outfit när vi hade kräftskiva här.
Så nu tänkte jag ge er bilder.

      

Jacka - Aima
Tröja - Gina Tricot
Kjol - Indiskan
Väska - H&M
Skor - Skopunkten

         


PUSS PÅ ER!

Sölvesborg

2008-09-07 @ 22:08:17
Där har jag spenderat min helg med min bror. Det har varit sjukt härligt och otroligt skönt.
Har fått träffa mina kusiner och mest kollat tv och ätit god mat.
Det är så avslappnade att vara där. Man försvinner från all stress. Så otroligt härligt.
Sen slipper man tänka på en massa personer som bara gör livet jobbigare för en.

Men jag saknar Filippa och Ahmed. Men ska träffa Filippa imorgon på förmiddagen, sen Ahmed lite senare. Riktigt härlig dag ska det bli. Sen ska jag få reda på om jag ska jobba på tisdag eller inte. Skadar inte, för jag behöver pengarna. Inte lite heller.

På Tisdag så flyttar jag till Filippa i några dagar. Det ska bli kul. Att bara slappa och ha så otroligt jävla roligt och festa ska vi göra! Hon fyller ju år på Tisdag. Så det ska bli härliga dagar.

Nu ska jag kolla film och ringa A.

PUSS


    

Shake that ass!

2008-09-04 @ 08:52:40
Har precis vaknat, ska snart köra in med Filippa till stan och lämna henne där. Sen så bär det av mot jobbet. Det ska bli riktigt skönt när denna dagen är över och jag har väldigt lång "semester".

Ikväll efter jobbet så är det dans också. Det gör ju bara saken sjukt mycket bättre!

Philly <3

lovely

2008-09-03 @ 22:17:49
Philly är här, då är jag lycklig


John Blund

2008-09-02 @ 23:41:18
Jag är trött, förbannat trött.
Ligger och kollar på sex and the city som är en av de bästa serierna som finns. Efter one tree hill.
Har även spelat Sims. Köpte sju skivor för 99:-. Och nu knarkar jag the sims som Marcus
uttryckte det så fint på bussen hem från stan.

Jag är även grymt sugen på att ut och gå en riktigt lång runda med mp3:n i öronen och hunden med mig och bara njuta. Funderar på om jag ska göra det någon gång i veckan. Om jag hinner. Det är lite svårt när man jobbar ungefär hela tiden.

______

Du betyder mycket för mig. Du är en av mina bästa vänner. Att du tror att jag försöker hitta på ursäkter för att slippa träffa dig, sårar mig. Du förstår mig helt enkelt inte.
Jag hamnar ibland i svackor som kan vara ett bra tag. Då hör jag inte av mig till folk och är allmänt less på allting.
Sen att du tror att jag inte vill ha med dig att göra, det gör ont.
Men jag har varken tid eller ork till att försöka övertala dig. Du får tro mig, eller inte tro mig.
Jag önskar jag orkade, men det gör jag inte.

Att du min bästa vänn, tror detta om mig. jag vet inte vad jag ska säga.
Men detta är sådan jag är. Kan du inte leva med det, så finns det inte mycket jag kan göra.

Nu ska jag ringa min kära A. Vara en underbar flickvän och sen sova.

PUSS

Jysk,

2008-09-02 @ 22:26:27
Jag är så trött på mitt jobb så jag vill spy.
Ibland kan det kännas ganska trevligt när man har en massa trevliga kunder.
Men jag är så trött på att underskattas att jag vill köra upp något i röven på Jysk.

Men jag ska tacka gudarna för Terese.
För er som inte vet vem hon är så är hon en underbar kollega till mig,
men ännu viktigare en väldigt underbar och viktigare vän.
Utan henne så hade jag lagt av med det här för länge sen.
Sen nu ska hon sluta :(. Det är riktigt tråkigt.
Dessutom så ska hon flytta till Helsingborg, det är ännu värre. Men jag lovar att jag ska åka dit och terra henne som bara den!

___________________

Sen tycker jag att du kan lägga ner ditt jävla bullshit.
Du sjunker bara i allas ögon.
Kalla mig vad du vill. Jag tar inte åt mig. För inget som kommer från dig
gör så stor inverkan på mig. Det enda du är för mig, eller rättare sagt. Du är ingenting.
Du är ingen kung, inte ens någon man.

Tack och hej leverpastej.

Godmorgon

2008-09-01 @ 09:42:37
Har nästan varit vaken hela natten, pågrud av att jag inte mår så bra.
Så jag tog ledigt från jobbet idag.
Ska in till stan senare och träffa Ahmed om jag mår bättre.

Sitter och kollar lite på tv nu, och funderar på att hoppa in i duschen.
Sen äta en riktigt god  frukost.
Ska iallafall försöka övertala Ahmed att äta thaimat idag.
för det är så förbannat gott

PUSS

RSS 2.0