Döden är inte sorgsen,

2008-05-07 @ 19:25:38
det sorgliga är att de flesta människor aldrig riktigt lever.?

Det var ett tag sen man skrev här. Har tänkt uppdatera man har aldrig riktigt haft tid. Dagens ämne för min del handlar mest om studenten. Nu är det inte alls långt borta. Jag, börjar faktiskt känna paniken sakta komma krypande. Eller inte sakta krypande. Snarare rusande mot mig. Vart jag än vänder mig, så snackas det om studenten. Jag kan lugnt erkänna att fram till för någon vecka sen, så såg jag inte alls fram emot studenten. Jag snarare fasade.

För mig känns det faktiskt bra att jag har valt bort att inte gå på balen. Mest för att det inte är min form av tillställning. Dessutom har jag inte så några sådär bra vänner precis. Så jag skulle mest spenderat tiden sittandes i ett hörn, knaprande på, hmm ja gud vet vad. Så jag och min underbara vän Josefin slog slag i slaken och bestämde oss för att sjävla ta att äta ute den kvällen och bowla. Helt enkelt strunta i allt och umgås. Det ska bli sådär riktigt trevligt.

Jag har bara insett hur mycket det skulle kosta mig att gå på den här balen. Jag och Jossa kan ju nästan köpa oss en härlig rest resa istället. Jag slipper lägga ut 2000:- på en klänning. Slipper håruppsättning, sminkning och en massa krusiduller. Sen att jag lyckades kamma hem skor till studenten för 199:- och en klänning för 149:- gjorde ju bara saken ännu bättre.

Nu längtar jag till studenten. Men mest för att jag ska få spendera en massa tid med Josefin och bara ha så jävla roligt. Fast sen samtidigt. Visst känns det ganska härligt att man ska få springa ut från skolan och bara veta "no more".



Från en sak till en annan. På lördag beger jag mig till turkiet. Härligt. Så jag önskar alla här hemma i Sverige en trevlig vecka. Nu ska jag plugga på affärsjuridik och ha några trevliga timmar framför tv:n.

puss på alla!

RSS 2.0