Äggade?

2008-06-30 @ 22:51:03
Här kommer dagens "jag bryr mig inte om hur jag ser ut idag bekväma klädser"


Hotpants - H&M
Linne - H&M "For those who love to rock. We salute you"

Någon kastade precis någonting på vårat hus. Det small satan. Skrämde skiten ur mig. Trodde först att det vat ett ägg på fönstret men vi kunde inte hitta någonting. Men det hade varit kul om pappa hade sett de som gjorde "något". Jävlar vilket hallå det hade blivit. Det hade varit kul att se.

PUSS

Ensamhet

2008-06-30 @ 15:40:14
Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Nu kommer det ett sådant där riktigt depp inlägg. Men jag mår verkligen så jävla piss. Det känns som om hela min värld håller på att rasa samman. Allt är mörkt runt om mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att jag ska må bätte. Ännu mindre vem jag ska vända mig till.

Hela dagen känns bara piss. Ingen SATC blir det heller då min syster inte orkade åka in till stan med mig nu klockan sex. Vi kan inte ha mammas bil eftersom hon ska jobba idag. Så det blir ingenting med det heller. Så det blir väll en slapp dag framför tv:n med datan i knät. Skulle egentligen behövt komma ut för att komma på andra tankar.

Jag föll för dig. Så jävla korkat. Borde väntat mig detta. Jag borde inte känna såhär.
Men du var ju så himla underbar M.

PUSS

Måndag

2008-06-30 @ 13:21:26
Vaknade för ungefär en timme sen, det var riktigt skönt att få sova ut. Hade tänkt dra in till stan men orkar inte riktigt. Ska se sen om Filippa vill hitta på något idag kanske om hon hinner efter jobbet. Jag är riktigt sugen på att gå på bio. Kanske se SATC. Annars blir det en lugnt hemmakväll så man är utvilad till jobbet imorgon.

Ligger och väntar på att mamma och min bror ska komma hem. De är inne i stan och köper playstation 3 till min kära bror. Så nu vet alla var han kommer att sitta bänkad de senaste dagarna.
Själv så är jag riktigt sugen på ett besök på House och bagels. Det får väll bli senare i veckan antar jag. Nu ska jag surfa vidare, kanske lägga mig och vila en stund till.

PUSS

Trevligt besök

2008-06-30 @ 01:00:12
Kvällen har varit väldigt skön faktiskt. Skulle köra och hämta pizza åt min familj när jag fick ett oväntat, trevligt samtal. Det var från min kära barndomskompis Matilda. Jag blev duktigt glad av det. Utan henne, hade denna kvällen blivit katastrofal. Vi körde iallafall och hämtade pizzan, sen körde vi till stranden och lämnade en till min syster. Sen blev det till att köpa godis för våran del. Vi hade det mys och kollade på bröllopsfixaren. Som är en otroligt gullig film. Jag gillar den. Vi kollade även lite på matchen och blev lyckliga över resultatet.

Det var iallafall riktigt mys, och vi hade en trevlig diskussion. Jag kan verkligen lita på henne till 110 procent. Vi ses inte så ofta vilket är jävligt synd. Men vi har banne mig varit vänner sen vi var 2 år gamla och jag har en känsla av att vi kommer fortsätta var det.

Annars är allting ganska okej. Känner mig fortfarande helt depp, men försöker ta mig igenom det. Det kommer bli tufft, riktigt tufft. Har verkligen tappat motivationen till allt. Men jag hoppas att allt kommer att lösa sig. Vilket det antagligen kommer göra. Men jag hatar när det blir såhär för det tar så grymt mycket energi. Allt liksom bara rinner ur den. Jag har inte ens lust att träffa mina vänner, eller göra någonting. Mest av allt vill jag bara sitta på mitt rum och göra ingenting.

Jag kan inte förstå att du gör såhär mot mig. Vad vore jag, utan dina andetag?

PUSS

Snuskhummer

2008-06-29 @ 19:01:29
"Jag har tråkigt. Snacka någon? kim_sjokvist ...."
Är det någon som läser det som:
"Hej jag har tråkigt, kan inte du runka för mig i cam?"
Det verkar iallafall som att det finns många som tror att det står det. Jag ser inte det roliga i att sitta och runka i cam när någon ska titta på. Jag tycker det är riktigt patetisk och det gör mig dessutom riktigt förbannad.

Varför skulle jag vilja se på när någon äcklar sig i cam? Varför?
Jag finner det bara äckligt och patetiskt. Det finns inte något upphetsande eller charmigt över det. Det visar bara att ni är patetiska loosers. Det är bara skrattretande.

Jag har inget emot att cama med folk. Men om man ska cama så är det manliga könet inte det första man vill se. Inget trevligt intryck precis.

Nej, får jag en till tillfrågning så kommer jag att explodera.

Väx up!


Söndag

2008-06-29 @ 17:23:34
Jag brukar inte gilla söndagar. Men idag så älskar jag det! Det är så skönt att få ligga själv hemma. Göra ingenting. Mest för att jag inte vill ha med någon att göra. Jag orkar verkligen inte. Känner mig riktigt nere. Snälla säg inte att jag ska komma in i en sådan där period där jag inte orkar någonting. Jag har liksom allt jag kan önska mig just nu. Jag har Malin, hon är det bästa som finns. Men det känns som om något fattas. Jag tror jag vet vad det är som gör att jag mår såhär. Men jag vet bara inte hur jag ska komma ur det.

Det finns något jag hatar så grymt mycket: Förväntingar.

Jag har jobbat idag. Men tiden gick ganska snabbt iallafall. Det var skönt. Sen har jag bara legat hemma. Det hade jag tänkt fortsätta med. Kolla en massa film, kanske köpa lite godis och bara mysa.

Helt ärligt, jag känner mig så dum. Vad har jag nu ställt till med?

Hörs senare!

PUSS!

Bilder

2008-06-28 @ 23:39:10
Här kommer då lite bilder från utgången igår kväll. Den var riktigt nice.




En suddig bild på min outfit:

Klänning - Gina Tricot
Leggins - H&M
Armband - H&M
Halsband - Studentpresent



Sjukt härlig kväll!

"Say whaaaat"
"whaaat"

PUSS

Evighet

2008-06-28 @ 22:06:31
Jag har inte uppdaterat på en evighet, det har varit riktigt körigt. Jag har jobbat och umgåtts med Malin. Var ute igår och festade till det. Kommer någon bild på det senare. Det var riktigt trevligt faktiskt. Så roligt har jag inte haft på länge. Fast med Malin har jag alltid kul. Bästa vänner ffs!
Vi kom hem till mig klockan kvart över fem imorse. Kom i säng halv sex. Sen var det bara att gå upp med sig och börja jobba klockan tio. Riktigt riktigt segt var det. Fast mamma skjutsade iallafall in mig.

Såg en riktigt bra film med min syster för någon dag sen som hette Loverboy. Det är en ganska så gammal film men jag rekommenderar den verkligen. För den var sjukt bra. Vi kunde verkligen inte stänga av! Annars har det inte hänt så mycket. Det har mest varit jobb och Malin faktiskt. Men det gillar vi!

När jag skrev min rubrik kom jag att tänka på Carolas låt "en evighet". Gick nästan lite rysningar genom hela kroppen. Den kvinnan klarar jag bara inte av!

Kommer mer senare!

PUSS

Var det allt?

2008-06-26 @ 22:13:21
Jysk. Hela dagen. Jag kan till och med höra lager telefonen i huvudet. Hur den ringer. Nästan så jag får för mig att det ringer hemma, och jag ska springa och svara. Jag kan riktigt höra mig själv säga "var det allt? Det blir ... har cu chip på kortet? Då sätter du det neråt och vänt mot dig. Nu kan du trycka koden, sen okej"
Jag är så glad att va hemma. Få ägna mig åt en massa andra saker så jag slipper ha allt det där i huvudet. Men jag ska jobba imorgon också. Så det kommer snabbt komma tillbaks. Jag tror det kommer bli en skada. Så när jag sitter på ålderdomshemmet så kommer jag sitta och upprepa detta hela tiden.

Nu sitter jag och kollar på Ryssland - Spanien intressant match.

Ska kolla vidare nu och prata mer med Mehmet.

PUSS

Besviken,

2008-06-25 @ 23:34:28
Jag trodde faktiskt att Turkiet hade en chans. Jag hoppades verkligen att de hade en chans. De var värda det. Piss också. Fick ett litet utbrott där ett tag. Som min kära vän Johan så vänligt fick ta emot. Men jag har en känsla att han bara tyckte att det var kul. Nästa match är Spanien mot Ryssland. Ryssland är sjukligt duktiga spelare. Men jag hade faktiskt gillat om Spanien vann. *Längtar*

Nu ska jag gå och vara besviken ett tag till. Kolla lite SATC, och bara njuta lite innan jag måste sova. Imorgon blir det till att jobba hela dagen. Känns ganska sletet med tanke på att jag måste åka buss. Det är absolut ingen höjdare. Riktigt tråkigt. Men jag har inte råd att betala bensinen varje gång jag ska åka till jobbet. Riktigt illa. Men nu när jag har skaffat sommarkortet så får jag utnyttja det också.

MAAAUUUULIN <3

Puss!

Welcome to Danmark

2008-06-25 @ 22:00:14
Idag bar det av med Malin och min syster till Malmö. Där det blev en del shoppande. Det har varit en riktigt trevlig dag. Jag gillar Malmö. Fast ibland kan det kännas lite för mycket. Men jag önskar man hade hur många timmar på sig som helst och hur mycket pengar som helst. Så man kunde gå runt där och bara gotta sig i alla saker. Helt ärligt. Så gick vi bara i butiker som Gina Tricot och Monki. Det va nog de två affärerna vi spenderade mest tid i. Eller vi var inne på H&M någon gång också och vände.

Efter en tids springade så begav vi oss till Danmark där vi smällde en del pengar. På vad tror jag att ni kan gissa er till. Jag är lite sådär konsig. Jag blir liksom glad av att kunna åka till Danmark. Det var lite sådär "wow" känsla över det. Egentlgen är det ju inte så konsigt för oss skåningar. Det tar ca 2 timmar med tåget från Kristianstad att komma till Köpenhamn. Jag var inte lite nervös på tåget hem igen. Herregud.

Sen känner jag för att påpeka att de som säger att när skåningar pratar, så låter det som om vi pratar danska. Ni är sjuka. Snackar man danska så kan man lika gärna snacka grekiska. Det är ungefär samma sak för mig. Det är helt annorlunda språk. Jag fattar verkligen ingenting. Det känns som om man är skåning så borde man förstå danska, är det så? För isåfall är jag helt ute och cyklar. Jag fattar verkligen ingenting. Det blev ingen pölse idag. har aldrig smakat det. Malin blev sjukt förvånad. Får ta det nästa gång.

Det kommer komma någon bild sen från våran lilla utflyckt idag. Just nu får ni nöja er med dagens outfit och vad som köptes på min resa.


Tröja - Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot
Shorts - Gina Tricot
Väska - Louis Vuitton
Nice att mina fina jysk tröja hänger där vid sidan om.

Dagens inköp.



Första bilden:
Klänning och kjol - Gina Tricot

Andra bilden:
Tröja - H&M

Tredje bilden:
Tröjor - Monki

Fjärde bilden:
Väska - Wedins

Nu ska jag fortsätta kolla på Turkiet mot Tyskland. Pirrigt. Jag vill faktiskt att Turkiet vinner. Så heja!

Puss!


SATC

2008-06-24 @ 23:31:55
Ligger i sängen just nu med min kära syster och kollar på Sex and the city. Riktigt gammla avsnitt. Men sex and the city kan väll aldrig bli dåligt?
Sitter och väntar på att Mehmet ska komma hem från jobbet. Vilket kommer dröja 1½ timme ungefär. Så får se om jag orkar. behöver min sömn idag eftersom jag och sis' ska ta bussen in redan klockan åtta imorgon. Jag riktigt lääängtar tills imorgon. Kommer spenderas mycket tid på Gina och Monki. Sen ska det bli kul att få höra lite skvaller från Malin också.
Some juicy news!

Nu ska jag klicka mig vidare här på internet och se om jag hittar något intressant och kolla lite mer på tv. Vi hörs kanske imorgon innan jag drar. Annars lär vi höras när jag kommer hem från Malmö/Danmark!

Puss!

Förälskad

2008-06-24 @ 21:15:26
Jag verkligen älskar denna låten. Jag har verkligen fastnat för den. Jag kan lova att den spelas flitigt på min ipod. 

Outfit

2008-06-24 @ 20:02:43
Idag så väckte mamma mig vid tolv, halv ett tiden. Det var riktigt skönt att sova så länge. Med tanke på att jag inte kom i säng försen klockan tre. Mamma väckte iallafall mig för att fråga om jag skulle med till Sölvesborg hem till momor och morfar. Vi körde även och köpte ett nytt bord.

Hemma hos mormor hände det inte så mycket. Satt och kollade på  The Hills på Mtv. Fattar egentligen inte riktigt vad det handlade om. Vi åt goda frallor och hade det trevligt. Fick även träffa min kusin Ozzy och Max. Annars har det inte hänt så mycket. Känner mig ganska sleten.

Min chef ringde mig innan idag och undrade om jag kunde jobba imorgon. Men det fick bli att tacka nej till det. Ska ju till Malmö med min kära syster och Malin.

Todays outfit:


                                  


    
                 

Tröja - Gina Tricot
Shorts - Gina Tricot
Kofta - Gina tricot
Skor - D&G
Skärp - D&G
Väska - Vero Moda
Halsband - Studentpresent


Puss!


Måndag

2008-06-23 @ 22:03:49

Det var helt sjukt jobbigt att jobba idag. Jag kan inte förstå att det kan vara så mycket folk på Jysk varje dag. Liksom så stor är inte Kristianstadskommun. Liksom så mycket folk finns det inte här. Helt allvarligt. Jag har verkligen haft att göra hela dagen. Sen blev inte bättre av att kortterminalen slutade fungera i den andra kassan. Så vi kunde bara ta emot kontanter. Så kön bara växte i väntan på att våran terminal skulle fungera. Men ja, den började inte fungera överhuvudtaget, men tur var det att de  började fungera i de andra kassorna.

Nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt. Snackar med min Malin i telefonen. Lovely. Malin är nog fan den bästa ever. Jag kan verkligen lita på henne. Hon är verkligen min bästa vän.

Nu ska jag dra och kolla lite tv. Kanske sova en stund, jag vet inte riktigt. Orkar faktiskt inte göra så mycket. Ska nog ringa Christian sen om jag inte somnar. Sen ikväll antar jag att det blir till att prata med Fernando och Mehmet.

 
Jag, verkligen sjukt sleten efter jobbet.



Sjukt härliga kläder att ta på sig efter att ha slitit en hel dag.
Jag bara älskar mina Team Sportia byxor. Min tröja från Stadium
är också otroligt mysig!

Puss


ZzZzZz

2008-06-23 @ 08:39:10
Jag är så förbannat trött. Jag är verkligen ingen morgon människa, fast jag är ingen kvällsmänniska heller. Har precis gått upp. Ska snart klä mig i mina vackra Jysk kläder.

Tommy ringde och väckte mig inatt. Trevligt. Han jobbade natt den stackaren. Fast det är alltid trevligt att prata med honom så jag klagar inte.

Nu får jag väll fortsätta att göra mig iordning så jag inte kommer försent idag!

Puss!

Nagelbitare

2008-06-22 @ 23:36:34
Jag hade egentligen inte tänk kolla på matchen mellan Spanien och Italien. Till en början var den ganska tråkig. Men herregud vilken nagelbitare det var vi förlängning. Spanien förtjänade verkligen att vinna. Så jävla rätt. Jag är inte mycket för italienarna och deras spel. Mamma låg gömd under en kudde under straffarna. Ja, herregud! Hatten av för Casilla, han är ingen dålig målvakt precis.

Nu är jag helt pigg och glad. Så det finns inte en chans att jag ska kunna sova nu. Vilket är lite illa. Med tanke på att jag ska öppna imorgon. Det känns inte vidare roligt när jag även ska stänga. Men det kommer kännas bra när jag sen kan sätta en ännu mer pengar på mitt sparkonto.

Nu ska jag snart ringa Mehmet, han slutar om ungefär en halvtimme. Då är klockan ett i Turkiet. Han jobbar som bartender. Han var den enda bartendern på hotellet som visste vad Absolut Vodka var fär någonting. Dessutom den enda som kunde prata riktigt bra engelska. Så nu ska jag bara vänta på att tiden ska gå, sen sova.

Vi hörs imorgon! Puss!

Blixtar och dunder

2008-06-22 @ 20:52:16
Det åskar ute. Jag blir så nervös. Samtidigt som jag kan tycka att åska är ganska så mysigt. Så är jag sjukligt rädd för den. Jag menar alltså riktigt rädd. Jag kan lätt börja gråta. Jag vet inte varför jag är så rädd. Tänk så bara slår åskan ner i mig, eller i huset. Så brinner jag inne och dör. Vilket öde! Nej fy för åska.

Just nu vill jag bara kura ihop mig under täcket med ficklampa och en bra bok. Fast jag har ju ingen ficklampa så det blir ett problem. Så jag får väll sitta kvar här i sängen och vara nervös ett tag till, tills åskan har lagt sig. Bara lyssna på mullret. Det låter ju riktigt läskigt! Ungefär som: "Nu jävlar Kim, nu kommer jag och tar dig". Mamma tycker det ska bli sådär jätte mycket åska. Så vi kan sitta i uterummet och kolla. Men jag säger bara NO WAY JOSÉ. Jag trivs här på mitt rum. Just nu önskar jag verkligen att jag hade rullgardiner.

Jag ska surfa vidare några minuter till. I allafall så länge jag vågar. Vilket antagligen inte är så länge till.

HJÄLP MIG!

Puss!


Utmattad

2008-06-22 @ 17:19:47
Jag är helt slut. Totalt slutkörd. Tommy kom iallafall igår. Det var trevligt. Sen när han åkte hem så ringde Fernando mig så jag pratade med honom i telefon ungefär till halv ett. Sen loggade jag in på msn, då var han även inloggad där. Så det blev att vi pratade till halv tre inatt. Det kändes en del när jag skulle upp till jobbet idag.

På jobbet har det varit kaos. Kaos, kaos, kaos. Det har regnat hela dagen. Varje gång det regnar så blir det en massa folk på Jysk. Så jag hade att göra hela dagen idag. Hann inte med någon lunch. Så jag fick springa in på Rusta (som ligger bredvid Jysk) för att iallafall köpa mig en Festis. Skönt att jag har slutat jobbet nu iaf och får ligga i min säng och njuta ett tag.

Ikväll händer det inte så mycket. Jag ska jobba imorgon också från 09.45 - 19.15. Så jag är inte precis pigg på att hitta på något. Blir väll att prata med mina kära vänner Fernando och Mehmet Ali. Jag får i allafall öva på min engelska.

Nu ska jag dra min vidare och tjata på min mamma att börja med den där bakade potatisen! MUMS säger jag bara!

Puss!

Dagen efter

2008-06-21 @ 14:21:22

Dagens mående är faktiskt helt okej. Ont i halsen bara, vaknade och var sjukt hes. Jag hade en väldigt trevlig midsommar. Det var Malin, Jeanette och Jag. Vi hade det väldigt mys. Min syster kom också även en stund och spelade lite spel med oss innan hon skulle bege sig iväg på fest. Det blev även lite kubb spelande. Jeanette åkte hem vid tolvtiden. Men då kom två kompisar till Malin. Ante och Macke har jag för mig. Men de stannade inte så värst länge.

Nu sitter jag och väntar på om Tommy ska komma idag eller inte. Annars ska jag bara ligga hemma och sova. Kanske kolla på någon bra film. Tips kanske?

Nu orkar jag inte skriva mer. Huvudet har börjat dunka på mig så nu ska jag springa och ta ett glas vatten och bara njuta.

PUSS!


If i close my eyes forever,

2008-06-20 @ 14:05:05
would it ease the pain, could i breath again?

Idag är det midsommar, Wei! Jag sitter just nu och väntar på Malin. Sen kanske vi ska gå ut och plocka blommor om vi hittar några fina. Det var mammas idé. Hela förmiddagen har jag vatt i affären ungefär. Det var inte lite kö. Såklart så ställde jag mig i den kö som tog allra längst tid. Sen har jag faktiskt inte hunnit med så mycket mer. Eller städningen blev klar idag iaf.

Denna midsommar kommer bli en väldigt lugn midsommar. Men just nu längtar jag allra mest tills mina föräldrar ska åka vid sextiden. Då kan jag och Malin äntligen börja grilla. Jag är redan sjukligt hungrig. Det blir inte precis någon traditionell midsommarmat idag precis. Det blir bara lite potatissallad och grillat. Har bara hunnit äta en fralla, så jag ser verkligen fram emot maten.

På ett sätt känns midsommar bara som en anledning att dricka. Men just idag. Så tackar jag definitivt inte nej till det.

Maybe I'm a liar,
but all i really know.
Is that you're the only reason I'm trying.


Puss!



You dont know

2008-06-19 @ 23:08:05
what I do. To get what i want.

Mina grannar har fått barn! Grattis Grattis. Det blev en liten pojke. De har redan två pojkar sedan innan. Men Gud vad roligt. Hoppas jag kan få vara barnvakt någon gång. Jag bara älskar barn! Passade Simon och Isak (deras andra två barn) när de va mindre. Det finns inget härligare än småbarn. Man ger så lite och får så mycket tillbaks.

Det blev inget städande idag. Jag kom inte så långt med den saken. Det liksom glömdes bort. Som det alltid gör. Men imorgon får det bli akutstädningn innan Malin kommer. Sen måste jag köra ner och handla tårtbotten och grädde och sådant till vår jordgubbstårta. Det ska bli mums mums. Sen blir det att rota i garderoben efter någon fin midsommar outfit. Får se om det finns något trevligt.

Nu ska jag bara vänta på att Tommy ska ringa. Han har precis slutat jobba. Sen måste jag gå ut med hunden en runda eftersom min pappa är aldeles för lat för att göra det själv. Fast jag behöver ju faktiskt röra på mig så jag ska inte klaga precis.

Egentligen hade jag tänkt att detta inlägget skulle handla om att skaffa barn i tidig ålder. Men det blev inte riktigt så. Det får bli en annan gång. Nu måste jag springa! Innan min kära hund kissar ner golven här inne. Inte för att det någonsin skulle hända. Men varför chansa?

Puss

Städa 2008-06-19 @ 18:36:57

Jag har inte kommit så långt på det här med städningen. Jag har iallafall hängt in mina kläder. Men inte mycket mer än så. Ska snart dammsuga sen renbädda min säng. Börjar bli väldigt hungrig men jag vet inte riktigt vad jag ska äta idag. Det kan hända att min bror drar ner mig till pizzerian, men det är jag inte ett dugg sugen på. Han har inte ätit pizza på tre veckor, så hans värld går snart under.

Min tv funkar inte. Det är riktigt illa. Pappa har kommit åt någon sladd eller något när han slängde in resväskorna på vinden. Och nu, så har jag ingen kontakt. Bilden är kaputt! Så nu undrar jag vad jag ska göra ikväll. Kanske blir att gå och lägga sig tidigt. Kanske, kanske inte.

Jag har så sjukligt stor lust att åka på Festival. Men min plånbok tillåter det inte. Den bara skriker efter pengar. För mina pengar är heeelt slut. Sjukt härligt att lönen kommer nästa vecka. Då bär det av mot Malmö för långa besök på Monki och Gina Tricot. Love it! Mamma förstår inte hur jag ska klara mig. Hon påstår att jag kommer låta mina barn svälta för att jag ska köpa kläder. Jag kan lova, att jag är faktiskt ganska ansvarsfull när jag väl behöver det.

Nu får jag väll ta och städa vidare. Kanske tända lite ljus ikväll och mysa med en bra bok. Det låter inte helt fel. Fast hade varit bättre om Malin hade kunnat komma. Men hon måste umgås med sin kära släkt idag från Danmark. Men imorgon är hon all mine!

Puss!


Home,

2008-06-19 @ 14:51:01

Nu är jag äntligen hemma. Min kära dator. Har ränt runt inne i stan med mamma. Åkte och hämtade ut min brors cykel på polisstationen. Nu är jag äntligen hemma. Bytt om till något bekvämare och lagt mig i sängen med en godispåse. Bara så att alla vet, Videomix (ja, jag kallar det fortfarande Videomix. Jag gillar inte namnet Hemmakväll) har det godaste godiset ever.

Måste städa mitt rum, det ser förjävligt ut. Men jag hatar att städa, det är riktigt tråkigt. Dessutom blir jag aldrig riktigt nöjd med mitt rum. Men jag får väll ta tjuren vid hornen och ta tag i mitt liv som sagt. Fast just nu ska jag nog ligga och vänta på att Malin ska sluta. Det är mycket roligare att prata med henne än att göra allt annat jävla skit. Och vi har panik tillsammans inför imorgon. Vi har ingen aning vad vi ska ta oss till.

Men nu så orkar jag inte tänka på det mer utan ska ställa mig i duschen och bara njuta av att jag är hemma. Sen ska jag slå mig ner framför tv:n och inte göra ett piss. Eller jo, som sagt. Måste städa mitt förbannade rum!

Ibland önskar jag att jag kunde trolla. Så bara svisch så var rummet städat. Sådär som man vill ha det. Man skulle slippa bädda sängen och asa på dammsugaren. I mitt nästa liv ska jag bli nya Sabrina tonårshäxan. Så det så.




Puss!





Torsdag

2008-06-19 @ 10:33:31
Sitter hemma hos min moster, precis ätit frukost och druckit kaffe. Gott och uppiggande. Var vaken till klockan tre inatt, låg och pratade med Tommy i telefon i sjukligt många timmar. Men trevligt var det. Ska snart ta tåget in till Kristianstad för att möta upp mamma. Sen ska vi handla inför midsommar, kanske gå lite i stan.

Påtal om midsommar. Vad ska alla hitta på? För mig blir det att sitta hemma med Malin och ha mys. Skulle egentligen hem till Sofia. Men Malin fick inte följa med. Så det känns lite skit att låta en av mina närmaste vänner. Eller hon är nog snarare den allra närmsate, typ få sitta hemma. Så jag skiter i festen. Ska kanske fråga om de vill komma hem till mig istället. För där är det okej om vi är några stycken.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig på midsommar, sjukligt viktigt! Haha, dagens i-landsproblem. Det kanske löser sig idag i stan.

Men nu ska jag dra mig vidare och sminka mig, sen se om jag hinner med tåget. Måste vänta på mormor som ska komma med min epilator jag fick i studentpresent. Satan i gatan vad den kommer att göra ont.

PUSS

Come what may,

2008-06-18 @ 12:10:59
Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och ska snart äta spagetthi och köttfärssås. Den är riktigt god!
Blev en riktigt sovmorgon idag. Sov till klockan tio ungefär, skönt!

Idag blir det nog en ganska slapp dag. Funderar på om jag ska dra ner till glassbåten här i Sölvesborg, jag bara älskar deras glass. Den har varit här sedan jag var liten. Om man åker till Sölvesborg på sommaren så är det ett måste att besöka den. Sen om ungefär två veckor är det Killebom. Det ska bli riktigt trevligt. Det bästa är att jag bara jobbar två dagar den veckan.

Jaha nu ska jag gå och sätta mig i uterummet med en kall cola!

None

Puss

Du är en flaggstång

2008-06-17 @ 18:19:57
med urininflammation.
Min syster är så gulligt.

Idag sitter man i Sölvesborg hemma hos moster. Har vatt med henne i stan hela dagen, så jag kan ju säga att jag är ganska så slutkörd. Men jag hittade en helt underbar kjol på H&M. Ska lätt kolla in den nästa vecka när jag har fått min lön. Då bär det även av till  Malmö med min syster och Malin. Om min kära syster går med på det, måste fråga henne. Men jag antar att hon hinner läsa detta innan jag ens hinner fråga henne.
Jag är riktigt sugen på Monki och Gina Tricot. För en fattig student så är detta himmelriket. Plus att jag söker lägenhet. Det blir en tuff tid.

Igår följde min kära Malin med mig hem till min moster. Det blev en riktigt myskväll. Och jag och Malin har verkligen kommit överrens om att vi ska börja ett nytt liv. Får se hur det går med den saken. Men jag känner mig småttligt pepp.

Nu ska jag umgås med mina kära kusiner, sen ska vi antagligen snart äta. Det blir grönsaker med dippa, MUMS. Sen blir det en slappekväll framför tv:n. Härligt

PUSS

More then you know,

2008-06-15 @ 16:50:51
Nu är jag hemma från jobbet. Eller jag har faktiskt vatt det ett tag nu. Alla såg lika förvånade ut när jag kom till jobbet. Jag hade ju tagit en annas tid idag som var sjuk. Så min kära chef hade inte satt upp mig, utan bara sagt till mig. Så det blev en glad överraskning när jag kom instignades genom dörren för att hjälpa dem denna jobbiga söndag. Fast tiden gick någorlunda snabbt faktiskt, det va härligt.

Sen var det ju väldigt trevligt att min kära vän Malin ringde mig. Så jag ska snart bege mig hem till henne och ta det lugnt idag. Det ska bli riktigt trevligt. Sen så ska man jobba imorgon så måste ha en massa kläder med mig. Plus att jag åker till Sölvesborg efter jobbet imorgon. Jag är en väldigt upptagen kvinna.

Jaha nu ska jag hitta en massa bra musik som jag kan knarka nu när jag ska åka buss. Något tips på lovely musik?

Puss

Film

2008-06-14 @ 23:28:23
Nu har jag kollat färdigt på American Pie Beta House. Jag kan verkligen rekommendera den filmen, jag har inte skrattat så mycket på länge. Den är riktigt sevärd.



Nu ska jag väll gå och lägga mig, ska jobba imorgon. Fast det är bara tre timmar imorgon 12.00 - 15.00. Men det är ganska skönt faktiskt för jag är riktigt sleten. Nu vill jag bara krypa ner i sängen och kanske läsa någon bra bok.

Puss!

Sverige - Spanien

2008-06-14 @ 20:07:34
Och där gick slutsignalen. Irriterande ca 1½ minut kvar och Spanien gör mål. Liksom 1 poäng kunde vi väll ändå ha fått. Nu måste vi verkligen vinna nästa match.
Spanien är jävligt bra vill jag påpeka, men inte för bra för oss. Jag känner klart att vissa spelare har gjort sitt. Fredrik Ljugberg, snälla. Jag mår dåligt. Hans insats idag var inte precis något att höja i skyarna. Men de finns dock de personer som inte är helt fel. Henrik Larsson, han är en stark spelare. Som min bror sa: "Han är 37 år och har fysik som en 25 åring". Zlatan är väll alltid lika självklar. Sen hela backlinjen har det tummen upp för idag. Utan dem hade det nog banne mig blivit fler mål än två. Well de finns fler till som jag skulle vilja kommentera, men jag är aldeles för upprörd för att kunna skriva om det.

Så nu blir det inget dopp i poolen. Vi har som tradition att slänga oss med kläderna på direkt i poolen när Sverige vinner. Men nehe nej, det nöjet blir det inte idag. Nu känns det bara fel. Fotboll är viktigt i vår familj. I allafall när det är EM och sånt.

Nu ska jag ut med hunden med min kära bror http://anusiladan.bilddagboken.se/p/main.html. Sen ska jag kolla på American Pie Beta House.

Well, talk to ya all later!

Puss

:*

2008-06-14 @ 13:59:19

Snart ska jag och min bror dra oss ner till Furehov för att kolla lite fotboll. Vi ska gå ner så vi får antagligen snart börja gå. Sen blir det inom Statoil för att köpa lite chips att mumsa på när man kollar på Sverige - Spanien.

Jaha vad är oddsen gott folk? Vilka vinner idag?

HIttade den här kjolen hos Forever21. Jag vill ha!



Hörs senare. Puss!


Förbannad

2008-06-14 @ 12:11:44
Okej, nu vet jag inte vad jag håller på med. Kan jag inte bara sluta pilla?

Nu ser man ju för fasiken bara ett inlägg och menyraden till vänster är borta.

Kan någon vara så snäll och hjälpa mig?


Pissed.

Gäsp!

2008-06-14 @ 11:57:47

Godmorgon alla! Ligger här i min säng med den bärbara i knät. Jag är helt förälskad i den, faktiskt. Sen är det alltid perfekt och kunna ligga i sängen och skriva lite i sin blogg.

Idag sitter min vän Josefin på ett flyg påväg till Mallorca, och det är inte såhär att jag är avundsjuk eller något då alltså. Fast förhoppningsvis så kommer jag att bege mig iväg till Turkiet snart igen, det kommer uppskattas. Sen till vinter så planerar mina föräldrar och en massa andra människor att vi ska åka till Egypten, nästan lite spännande. Från att inte ha vatt utomlands en enda gång fram tills jag var 19. Så har mina föräldrar fått dille på att vi ska resa. Men jag ska inte klaga, jag gillar det!

Jag läser en riktigt bra bok just nu som heter "Bakom stängda dörrar". Det är en sann historia om Kristina Hansen, som faktiskt också är författare till boken tillsammans med Bengt -Åke Cras och Agneta Cras. Jag kan definitivt rekommendera denna boken. Speciellt om ni gillar lite råa böcker.                               
   
            

Men nu ska jag dra mig vidare in i duschen. Ska försöka hitta någon som vill hitta på något idag också.

Puss!


Konstruktion

2008-06-13 @ 23:28:22
Jaha, som ni kanske märker, så ser min blogg lite fucked up ut. Den är som sagt under konstruktion. Och jag är inte den som är sådär jätte datakunnig med massa koder och skit. Så jag hade tänkt att jag skulle vänta tills jag kunde få tag på Sebbe så han kunde vara så snäll och hjälpa mig.

Just nu är jag sjukligt sugen på Wasa sandwich. De är så himla goda!


Men nu ska jag sova tror jag.

PUSS

I'm lovin' it

2008-06-13 @ 21:01:53
Jaha idag, en riktigt hektisk dag på jobbet. Eftersom det är fredag den 13:e idag så tänkte jag att folk hade så mycket otur att de inte skulle kunna ta sig till butiken. Men nej, sådan tur i oturen blev det inte. Utan kunderna hade tur och lyckades ta sig dit. Medan jag fick fete otur. Riktigt hektisk dag. Mina ben värker, och då ska vi inte prata om mina fötter. Men jag körde inom Mc Donalds på vägen hem, så fick i alla fall god mat! Mums.

Jag förstår ibland inte hur vissa kunde tänker. Står och skriker som värsta idioter och kallar en dum i huvudet för olika patetiska saker. Som t.ex. att man inte har en vara hemma. Då är vi dumma i huvudet för att den inte finns där när han kommer in. Ibland vill man skrika tillbaks, men nej. Vi får helt enkelt acceptera att vi är dumma i huvudet, inkompetenta små råttor.

Fick mitt sommar schema idag, jobbar faktiskt fem gånger i veckan, någon vecka två gånger. Men det är lite timmar varje gång så jag kommer inte upp i så många timmar i slutändan ändå. Det gjorde mig faktiskt ganska så besviken, men man får väll ta det man får. Till och med min bror skulle föredra mitt jobb framför sitt (han jobbar på ett dags där ungarna tydligen är väldigt odrägliga och kastar saker på han).
      Ett toppen besked var iallafall att jag inte jobbar på midsommar, eller dagen efter. Jo hör och häpna, Jysk har öppet midsommardagen.

Men nu ska jag dra mig tillbaks för att kolla på The Guru, jag har sett den innan. Men det är faktiskt en ganska så rolig och trevlig liten film. Men det kommer säkert ett till inlägg lite senare.

PUSS!

bite your lip and fake it,

2008-06-12 @ 18:48:56
Igår så var Malin, Jimmy, Amanda och jag ute på banken. Jag kan säga att kvällen var ganska lyckad. Kanske lite salongsberusad, typ. Men trots huvudvärken och illamåeendet så var kvällen riktigt underbar. Fast det bästa hände ju faktiskt på vägen hem. Egentligen är det inte så roligt, fast det var då. Vi skrattar fortfarande åt det.

Malin var lite för salongsberusad för att gå själv. Så Jimmy var så snäll och erbjöd sig att bära henne på ryggen. Men lilla Malin ville inte sitta still på ryggen. Det hela slutade med att Malin och Jimmy låg på marken. Malins öra svullnade upp och ser ut som om det fått världens smäll. Liknar nästan ett blå/lila blomkålsöra. Vi skrattade åt det hela natten och morgonen.

Sen idag när vi gick till apoteket för att Malin ville ha smärtstillande, så fick vi veta att hon brutit örat. Det gjorde bara att vi skrattade mer. Liksom hur stora är oddsen? Men det krävs verkligen henne till att göra något sådant. Så jag är inte precis sådär jätte förvånad.



Jag är jätte arg just nu, jag vet inte varför. Men jag är så arg att jag inte ens vet var jag ska ta vägen. Jag blir nästan lite rädd för mig själv. Jag skulle, utan tvekan, vilja slå någon just nu. Jag är så trött på allt och alla faktiskt. Eller jag är iallafall trött på att alla ignoerar mig. Men frågan är ju varför jag egentligen skriver detta. Det är då fan ingen som läser detta, ännu mindre bryr sig.

Men ibland är det bara så jävla påfrestande när man verkligen försöker prata med människor och det enda de gör är att ignorera än. Jag vet inte om jag är världens sämsta kompis och bara skrämmer iväg alla.

MEN NU HAR JAG FAN FÅTT NOG.

Det gör så jävla ont att känna sig bortglömd

quidquid latine dictum sit, altum viditur
allt som sägs på latin låter djupsinnigt

,nemo enim fere saltat sobrius, nisi forte insanit

2008-06-12 @ 18:29:29
Okej, jag har då tagit studenten. Tjoho för mig. Fast helt ärligt, så kändes studenten ganska så överkskattad för min del. Ingen av mina kompisar ville dyka upp, förrutom min trogna vapendragare Terese. Kvällen sög faktiskt riktigt mycket. Men något som stöde mig mycket var att vissa av mina såkallade vänner inte ens kunde ringa och säga grattis eller något. Fast jag antar att man kanske lätt glömmer bort mig.

Fast jag kan dock medge att förmiddagen och fram till sådär fem var hyffst trevlig. Men så tog det banne mig jävlar i tvärstopp. Jag fick iallafall en dator i studenpresent och det var ju faktiskt ganska så lyckat. Sen blev det lite fina glass och jag är riktigt peppad på att flytta hemifrån.

Sen det här med studenten gör bara att man känner en massa ångest. Nu startar det riktiga livet, nu får man fan ta tag i sitt liv. Och det skrämmer mig lite. Kommer jag stå på JYSK om 2 år och fortfarande försöka sälja en plus b10 eller en fin garderob. Skrämmande tanke. Det värsta är att med mina betyg kommer jag inte långt.

Jaha, eftersom studenten inte var speciellt rolig så finns det inte så mycket mer att berätta om det.

Puss

RSS 2.0