bleeding love,

2008-02-29 @ 16:25:05
you cut me open.

Jag har inte
skrivit på sjuk länge, jag vet. Men jag har faktiskt inte riktigt haft ork. i Stockholm mellan den 15/2-24/2 så då fanns det inte tid att spendera framför datorn. Det var riktigt mys att va I Stockholm denna gången. Eller jag var inte inne i Stockholm precis. Utan spenderade den mesta av tiden i Alby. Fast när jag fyllde år, vilket 90% av alla jag känner glömde bort, så fick jag åka in till stan och spendera en massa pengar. Köpte upp allt jag hade! Fast det är ju inte särskilt förvånande när det gäller mig. Sen fick jag en underbar mobil av min älskade Christian i födelsedagspresent och en dvdbox med Harry  Potter. Fick även träffa Camilla <3. Det var riktigt trevligt. Vi sprang runt i stan och roligaste hade vi inne på Buttricks. Sen finns det inte så mycket mer att berätta. Det var underbart iallafall.

När jag kom hem så var det i full gång med UniBag. Måndagen den 25 gick åt till att planera och fixa till mässan som skulle va dagen efter. Det värsta var när jag och Leyman hade hämtat tröjorna och hade gått en bit. Så kollade vi ner i kassen och märker att en tröja saknas och att det inte är tryck på en av tröjorna. När vi gick tillbaks med dom så hade de redan hunnit stänga. På ungefär 5 minuter. Men allting ordnade sig tillslut.

Mässan på tisdagen var faktiskt riktigt rolig. Dessutom var jag mycket mer våglig än vad jag trodde att jag skulle va. Jag tycker inte riktigt om det här att gå fram till folk och att själv behöva starta konversationen. Men det gick faktiskt riktigt riktigt bra :). 

Idag är det fredag  och det känns förjävligt. Ungefär hela min klass skulle ut idag. Eller det lät som om alla snackade om det iallafall. Själv sitter jag hemma under täcket och sitter framför en dator och blir dum i huvudet. Har försökt hitta någon som kanske vill hänga med ut ikväll. Men det ser inte ut att bli så. Det får väll bli jag, datorn och lite cola. Kanske, men bara kanske, lite godis. Men mest för att trösta mig själv för att jag känner mig ensamast i hela vääärlden. Men sen har jag ju faktiskt mitt Zoo Tycoon som jag känner att jag börjar bli lite beroende av. Fast just nu ligger jag 30 000kr back.

Nu finns det inte så mycket att skriva. Lever inte precis ett intressant liv. Well, vi hörs alla och ha en riktigt trevlig helg. Ni kan väll ha lite trevligt för mig med.

 image4

Tisdag

2008-02-12 @ 16:12:35
Sjukt tråkig rubrik, men orkar inte använda fantasi idag. Skyller på att jag är sjuk. Men fast jag är sjuk är jag snäll och åker in till stan för att träffa Emma. Vi skulle först ta foto, men det blev inte av. Sen drog Emma med mig till Waypoint. Snacka om att det var dagens höjdpunkt. Kände mig lite sådär viktig när vi kom in och presenterade oss att vi var från UniBag UF. Vi får stå och vänta i några minuter på att Conny skulle komma. När helt plötsligt en kille liksom bara går förbi. Det var som om benen höll på att försvinna under en. Herregud, han var inte lite snygg! När han sedan kom tillbaks och frågade om vi inte hade fått hjälp. Fick jag inte fram ett ord. Men tack gode gud så lyckades Emma iallafall svara att vi väntade på Conny. Vi stötte på han ungefär 4 gånger under tiden vi var där. Det var nästan så man dog. Jag besöver gärna Waypoint fler gånger iallafall.

Nu ska jag bara ta det lugnt och slappa resten av dagen. Ska kanske fixa mitt rum lite. Sen blir det kanske att planera efterätt till torsdag när vi ska fira mig (Y). Jag och min syster har planerat att göra någon efterrätt tillsammans. Några tips kanske?

au revoir!

white trash, beautiful

2008-02-10 @ 12:38:42
Igår startade melodifestivalen, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Möjligtvis BUUUUUU. Ibland undrar man hur svenska folket tänker. Men bara "ibland". Det roligaste som hände var när man fick höra kommentaren "ska vi bli vänner på facebook?" Kanske bara jag som tyckte det va lite komiskt, men jaja. Sen resten av kvällen var bara slappande framför tv:n med en sjukt god ostbricka hemma hos mormor. Efter det blev det en efter traktade jordgubbs milkshaken MUMS!

Annars finns det inte så mycket att skriva. Förrutom att jag vaknade upp med näsblod och hela min pyjamas var full med blod typ. Det tyckte jag var lite äckligt. I alla fall lite ;) haha. Ska snart åka till Bromölla möbelaffär och kolla fina möbler. Och drömma om hur min framtida lägenhet ska se ut. Drömma får man ju gärna göra.

Nu hinner jag inte skriva mer. Snart kommer väll Max (kusinen) komma springade och skrika: "Du skulle ju bara kolla bilddagboken och skriva blogg. Kan jag få datorn nu?" Jag ser inte riktigt tjusningen med att spela runescape. Men vad vet jag, jag är inte 12 år precis.

TJIIIING, see yaa!

I've got so many worries I'm afraid my head will explode,

2008-02-07 @ 18:02:00
Idag är en sådan bra dag. En dag då allt bara känns så jävla bra! Förrutom den "mustiga tomatsoppan". Jag och Sofia bytte snabbt ut den mot en buffé på Ocean City. Sen blev det en del slappande i Bodegan med en cola och lite godis. Där jag och Sofia satt och tjuvlyssnade lite på när Goran och Fredrik hade en hit disskusion om varan på tv-shop sög upp smutsen eller om den inte gjorde det. Samtidigt lyssnade vi på underbar musik i min ipod.

På UF-lektionen hade vi trevligt som vanligt. Jag tog faktiskt tag i en sak som gnagde mig i huvudet, jag ringde Nya Tryckeriet i Åhus. Sjukt modigt. Sen resten av tiden gick åt till att bara snacka och ha allmänt trevligt faktiskt. Fast det trevliga tog slut när jag gick till banken för att göra ett kontoutdrag. Ungefär där slutade det trevliga på den här dagen. Tog ut det lilla jag hade kvar för att sen ge det till mamma så det kommer in på mitt sparkonto innan det är försent och pengarna är kaput.

Fast det har varit en sådan där bra dag så har jag andå haft saker i huvudet som har stört mig sjukt mycket och börjar känna enorm panik. Snart tar jag studenten, snacka vilken press. Vad i helvete ska jag bli. Sen det här med att jag måste skaffa sponser till företaget och det är sjuk panik! Sponsra kanske? Du kan få en kram :) Annars har Leyman sagt att hon ställer upp för laget ;) Och även Sofia :) haha. Sen har jag otroligt mycket skola att göra, ingen aning när jag ska få in det. Sen det mest patetiska problemet av dom alla. Vilken väska ska jag ta och packa i till Stockholm utan att jag ska behöva skämmas? Jag skäms alltid med en resväska som man drar efter sig. Vet inte varför. Men nu har ju mamma köpt en till mig så.

Well, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Ska snart ta och få lite gjort på min affärsjuridik. Sen ska jag ha en liten festmåltid med familjen TAAAACOOOOOS.

Dagens plus: Sovmorgon
Dagens minus: Kontoutdrag.


Tick Tick Tick Tick Tick Tick Tick...Boom!

Out of control,

2008-02-06 @ 19:04:22
Skit svenska säger jag rent ut sagt. Jag ska skriva en inledning om tomtens existens, och ska då börja med ett dramatiskt uttalande, och jag som är såå sjukt in i helvetes jävla dramatisk. Grejen är att vi ska skriva inledningen och avslutningen men inte huvudtexten. Jag tror att de flesta lärare verkligen hatar mig. Jag har en känsla av att jag kommer komma imorgon till skolan med ett lika tomt papper som jag gick ifrån skolan med.

Sen är jag sjukt irriterad, på några av mina såkallade "vänner". Extremt falska, gnäller och utnyttjar. Jag är så otroligt jävla arg. Detta är den sämsta dagen på sjukt länge. Och bara tanken på att jag har en grym hemtenta tills nästa vecka gör mig grymt nervös. Jag har så mycket att göra att jag inte riktigt vet var jag ska börja.

Det bästa är att jag åker till Stockholm nästa vecka. Jag ska verkligen bara sova, handla, sova, handla m.m. Och jo ska ju faktiskt fylla år också antagligen ^^ fast det ser jag inte fram emot. Sitta i en lägenhet med Christians bröder som inte hälsar och bortglömd typ. Fast sen när älskling kommer hem ska jag på chokladpudding, för det har han lovat.

Dagens plus:
Musik, Victoria
Dagens minus: Skola och falska vänner

,- och jag glömmer bort att andas.

2008-02-02 @ 23:40:27

Okej, jag erkänner. Jag är världens sämsta bloggare. Jag tänker alltid att jag ska få tummen ur röven och ta mig tid att skriva en rad eller två. Sen börjar jag alltid tänka vad jag ska skriva om, och får total hjärnsläpp. Vad i helvete skulle va så intressant i mitt liv att någon människa skulle vilja läsa om det? Det finns absolut ingenting. Och här kommer ungefär Christian komma in med kommentaren "Men älskling jag tycker ditt liv är jätte intressant och jag vill mer än gärna läsa om det." Han är bara för söt eller vadå? Well, sen kan man ju alltid skriva om något som man bara älskar att disskutera. Men saken är att jag SUGER på att disskutera. Fråga Johan, enligt honom har jag aldrig någonsin kunnat avsluta en diskussion. Frågan är då vad i helvete jag har bloggen till.

Okej, tidsfördriv. Och ibland kan jag till och med finna det någorlunda roligt att skriva blogg. Fast samtidigt ganska värdelöst efter som inte en enda människa någonsin kommenterar. Fast det kan ha att göra med att det inte finns något att kommentera. Fast om jag vill ha kommentarer som effekt av mitt skrivande. Kan jag ju bara skriva att mitt liv suger och att jag bara vill dö. Då kommer jag i alla fall få någon kommentar om vilken otrolig jävla emo jag är och att jag borde gå och dränka mig, men det är i alla fall kommentarer. Fast jag har absolut ingen lust att skriva att mitt liv suger och att jag vill dö. För så är absolut inte fallet.


Det finns alltid saker med sitt liv som man är missnöjd med. Jag är tillexempel faktiskt grymt missnöjd med min kropp. Fast det är väll egentligen ingen hemlighet. Och det sjuka är att jag inte har kraft nog att göra något åt det. Och tro mig jag har försökt. Så sådana som Goran, som bara måste slänga kommentarer. Tycker jag kan ta och dra rätt käpp åt helvete. Sen är man alltid missnöjd med sin vardag emellanåt. Det kan alltid bli bättre. Och när jag inte riktigt alltid orkar med min hemska vardag. Så flyr jag in i

MUSIKENS värld. Det finns inget som är mer underbart, än att bara sätta sig på bussen och bara luta sig mot fönstret och bara lyssna på sina favoriter. Jag har alltid varit den typen som är helt nere och aldrig sett det som är bra med livet. Jag har absolut inte många vänner, knappt några alls. Och dom man har kan man knappt kalla vänner. Men de som står mig riktigt nära, är inte många. Absolut inte, men de är fan så jävla bra! Okej, jag blir retad och utsatt ganska så mycket, men jag har en underbar pojkvän och vänner som stöttar mig.

ibland glömmer jag faktiskt bort att andas, men sen kommer jag att tänka på alla de små saker i livet som gör mig glad. Och jag börjar genast att leva igen.



Okej, jag vet. Jag suger på att skriva. Men ville bara få fingarna att vandra lite fram och tillbaks över tangentbordet. Vi hörs alla, och jag kommer tillbaks.

PEACE.

RSS 2.0