Tack och välkommen åter

2008-07-29 @ 23:09:42
Idag gick jag upp tidigt på min lediga dag. Vilket alltid känns lika hemskt. Väckte min bror och sen gjorde vi oss iordning. För att sedan sätta oss i bilen och dra vidare mot Tosselilla med vår moster och våra kusiner. Det blev en trevlig dag. Vi åkte karuseller och badade en del. Fick lite färg som jag är väldigt lycklig över, lyckades även bränna mig på ryggen.
Men det var otroligt skönt att komma hem igen iaf. Kvällen har bara spenderats framför tv:n.

Igår träffade jag som sagt Ahmed sedan han kom hem. Inte lite lycklig. Nu ska jag ringa honom och vara lite sådär jobbigt gullig som mina vänner tycker jag är just nu.

Skriver igen imorgon, kanske om jag hinner. Ska jobba sen blir det utgång.

PUSS

a<3

< 3

2008-07-27 @ 22:48:26
just det,

Ahmed är äntligen hemma från sina släktingar. Imorgon ska vi ses i Kristianstad.

Jag är lycklig just nu.

ps: JAG ÄLSKAR MALIN NÅGOT ENORMT.

Skrämmselfaktor 10?

2008-07-27 @ 21:37:20
Jag sov hos Malin i förrgår. I hennes lägenhet i stan. Det var inte roligt.
Det är egentligen hennes kompis lägenhet. Men hon är inte där så Malin får ha den. Men iallafall.
I ungefär två veckor har det sprungit runt en kille och kollat in genom fönstret och till och med lyckats få upp balkongdörren. han brukar även stå där och onanera. När jag och Malin sov där så höll jag på att somna klockan tre på natten när jag hör Malin säga:

"Kim, hallå Kim. Jag tror han är utanför fönstret nu". Kul att lägenheten är på första våningen och det är en franskbalkong och att det står en bänk under fönstret som man kan ställa sig på. Självklart blev jag så otroligt nervös och rädd. Man kunde höra hur någon satte sina fötter där. Mitt hjärta bankade i 110.

När vi sedan hör två killar bråka som bara den. Så vågar vi tillslut öppna för han lär ju inte stå kvar om 2 killar bråkar bara 3 meter där ifrån. Vi hade lite koll på killarna för de var ganska så jävla fulla. Det slutar med att den ena killen ligger på marken och blir sparkad på. Så ja, vad skulle vi göra? Vi ringde polisen. Som förvånandsvärt nog var på plats efter ungefär 5 minuter.

Men det lugnade ner sig och jag och Malin sov i samma säng. Men jag är lite, eller mycket arg. För att polisen igonerade oss efter att va i hade ringt. De tog vårat nummer och skulle ringa upp. Men ignorerade oss totalt. Där satt vi i lägenheten skit rädda. Riktigt förbannade var vi. Kristianstadspolisen är riktigt dålig och jag blir så förbannad. Det är inte särskilt konstigt att man inte har något förtroende för polisen idag.

PUSS

Miss like crazy

2008-07-25 @ 22:43:53
Jag är så grymt sleten! Har jobbat hela dagen och har så grymt ont i fötterna. Jag jobbar ungefär och har knappt någon ork på kvällarna att skriva blogg.

Idag efter jobbet så drog jag med Terese hem och sen drog vi ner till Mc Donalds och käkade. Följde henne till tågstationen för att hon skulle till Helsingborg. Sen har jag bara legat och degat hemma, som sagt. Jag är grymt trött.
Har även köpt en ny mp3 idag. Var så trött på den gamla som inte ville som jag ville. Så nu blev det en rosa creative zen. Me like.

Ska dra och ringa Ahmed nu, som har fått för sig att han ska befinna sig otroligt många mil från mig! DUMT!

PUSS

Sleepwalking

2008-07-23 @ 16:52:35
Jag är hemma! Och det är så grymt härligt. Kom i säng ganska sent igår kväll. Ahmed var gryyymt jobbig! Går kvällen var faktiskt trevligt. Eller jag har alltid kul med dem. Fast denna gången var maten riktigt hemsk! Eller risen var god, och potatisen. Men herregud, KÖTTET! Det var bara en massa broskklumpar och man fick tvinga i sig det. Sen fick vi en smoothie som smakade jord. Inte speciellt lyckat.

Vi fick iallafall glass, men det va honung. Den var inte jätte god. Så sa Ghassan att vi fick jordgubb om vi åt upp den. Ni ska tro att jag och Malin kämpade. Som djur. Men den gick inte ner. Sen kollade vi bara tv och pratade. Roligt!

Ännu roligare var ju att jag fick 40:- av min syster till cigg. Men de försvann på något mystiskt sätt, poof! Så var de borta. Men jag fick nya idag av A.

Idag stannade jag lite i Hässleholm med A för att han skulle sklippa sig. Sen åkte jag hem. Han åker iväg imorgon i en vecka ungefär. Någonstans utanför Växjö. Riktigt tråkigt.

Nu ska jag köra ner och köpa ostbågar och cola, sen mysa framför tv:n och bara njuta av att vara hemma.

Visst är det skönt att komma hem när man sovit borta och få lägga sig i sin egen säng?

PUSS

Resande fot

2008-07-22 @ 11:00:32
Jag har precis kommit ut  ur duschen och ska snart börja klä mig. Jag är alltid lika slö. Har inte ens packat än. Sen kommer jag få stressa som bara den till bussen. Alltså springa. Jag hade tänkt hinna med och äta också, men det lär inte gå så bra!

Ska träffa Malin klockan halv ett inne i stan. Sen ska vi bara gå och vänta tills klockan är två då vi ska ta tåget till Lund. Ahmed hoppar på i Hässleholm och gör oss sällskap. Jag ser faktiskt fram emot denna kvällen. Det blir säkert trevligt.

Mej får ni höra mer ifrån imorgon då jag kommer hem igen.

PUSS

Drömmarnas värld

2008-07-22 @ 00:06:15
Nu är jag hemma efter en trevlig kväll inne i stan med Ahmed. Först gick jag och åt eftersom jag alltid är lika grymt hungrig när jag slutat jobbet, som förövrigt var ganska så lungt idag. Tiden gick dessutom snabbt, vilket alltid är ett plus. Sen tog jag bussen in och mötte Ahmed. Vi gick lite rundor inne i stan innan vi drog till Tivoliparken. Vi satt där och snackade i ungefär 3 timmar. Det är en jävla tur att man kan bra engelska så man kan kommunicera med snubbe.

Nej han kan ingen svenska, men han försöker lära sig. Han VILL verkligen lära sig. Så hade en liten lektion för honom idag där jag försökte lära han lite lätta ord. Han kan redan allt med "hur mår du, hejhej, bara bra, tack så mycket" osv. Men jag gillar faktiskt att prata engelska. För det är något jag är väldigt duktig på.

Imorgon ska jag möta Malin halv ett i stan för att sedan dra vidare mot LUND. Det ska bli så kul att ha med henne! Hon är mitt bästa, min halva. Utan henne är jag inte hel. Sen ska vi sova i Lund och ha det very nice. Men förhoppningsvis hinner jag slänga in ett inlägg imorgon innan jag drar!

Godnatt, don't let the bedbugs bite!

PUSS

New day has come

2008-07-21 @ 13:21:24
Godmorgon alla!

Jag ska snart börja jobba, vilket jag inte alls är så sugen på. Väntar på att Malin ska komma nu så ska vi ses lite innan jag börjar. Börjar klockan tre. Vi ska prata lite och ha trevligt. Sen ska hon köra mig till jobbet. Det är skönt att jag inte ska jobba så måga timmar idag. Jag är ganska slut, Malin ringde och väckte mig innan. Men jag fick ändå sova ett bra tag idag.

Det är skönt att jag slipper ta bussen idag iallafall. Fast jag älskar buss, det är så mysigt. Men har lite tid för sig själv. Sitta och lyssna musik och göra ingenting. Det är härligt. Men sen tycker jag att det har blivit så förbannat dyrt att åka buss. De vill få fler att åka buss, men hur ska man kunna betala så mycket pengar. Fast det är dyrare att köra bil. Men man springer oftast inte runt med en massa små pengar på sig. Räkningen för bilen får man när men får lön. Vilket underlättar.
Tråkigt nog så kommer priserna på att åka buss höjas. Bensinen höjs, priserna höjs.

Nu ska jag fortsätta göra vid mig och hoppas Malin kommer snart! Kommer hem ganska sent ikväll eftersom jag ska träffa Ahmed idag. Men vi hörs senare ikväll!

PUSS

Lögn eller sanning?

2008-07-20 @ 23:01:01
i många bloggar har det skrivits om blondinbella. Det har sktivits lite om att det är en pr-kupp hon kör med. Om inte alla har hört så har hon varit på semester med sina kompisar, och blivit överfallen.
Jag kan erkänna att jag tycker det var väldigt korkat att vara ensam så ung som hon är. Att vara ensam. Jag skulle aldrig gjort det, utan hållt mig nära mina vänner.
Men det gör det inte mer berättigat vad överfallaren gjorde.

Dessutom ser jag det lönlöst att spekulera om det är en pr-kupp eller om det är sant. Men jag tror inte att Bella skulle vara så stor förbannad idiot och hitta på någon sånt.

De flesta tycker att Bella är ganska så trög. Ni vet, en klassisk dum blondin. Men ärligttalat, hon är jävligt smart. Inser ni hur mycker pengar hon tjänar på att skriva om sitt liv? Dessutom har hon startat ett företag Bellme.se. Bruden är långt ifrån korkad.

Gillar ni inte det hon skriver, läs inte. Det finns många korkade människor där ute. Men ledsen att göra er besvikna. Jag tror inte att hon är en av dem.


Nu ska jag nog krypa ner i sängen. Ögonen börjar falla på mig och känner mig helt slut. Blir iallafall sovmorgon eftersom jag inte börjar försen klockan tre imorgon. HÄRLIGT!

Hörs imorgon alla!

PUSS

en del av mig,

2008-07-20 @ 20:25:50
Jag älskar musik, verkllgen älskar. Det finns inte mycket som är bättre än det. Musiken är en del av mig, dans och musik. Det tillsammans blir som en drog. Man kan sjunga och dansa i flera timmar.

Så nu hade jag tänkt dela med mig av en av mina favorit låtar.

Chris Brown - Forever


I en värld av idioter

2008-07-20 @ 20:12:19
så står han först i kön.

Sitter och kollar på Navy CIS. Tycker faktiskt att det programmet är riktigt bra. Fast samtidigt så är jag lite förtjust i alla CIS och CSI. Tänkte gå och lägga mig ganska tidigt ikväll så jag får lite sömn ikväll. Ska jobba imorgon, som vanligt. Sen efter jobbet så ska jag hem och packa eftersom jag och kanske (!?!) Filippa ska till Lund. Ska såklart dit med Ahmed och hem till hans kompis Ghassan. Det blir säkert lika trevligt denna gången som förra.

Ska kanske ner och handla ostbågar snart. Men det betyder att jag måste pumpa cyklen. Nej, såklart har jag inte tagit tummen ur röven och gjort det än.

Pappa har skaffat ny dvd-spelare och nytt surroundsystem. Jag har hört någon om Blueray som han springer runt och snackar om. Själv förstår jag inte ett piss. Men iallafall har han filmkväll. Jag kan knappt höra mig själv tänka. Jobbigt.

PUSS




Slänger in en bild på mig och Ahmed.

Nu dör den jävlar i!

2008-07-20 @ 18:50:19
Idag har jag jobbat hela dagen. Tog bilen idag eftersom det går dåligt med bussar på söndagar. Jag hade fått sitta och vänta ungefär 2 timmar utanför butiken om jag skulle tagit buss. Men det var väldigt påfrestande att köra den bilen idag. Det stod att det var nio mil kvar tills tanken var tom. Så jag tänkte att det är lugnt eftersom det bara är cirka 1,5 mil in till jobbet. Men sen när jag väl startade bilen så sjönk det dirket till fem. Mitt hjärta  började slå mig på mig. Jag skulle verkligen få panik om bilen dog.

Men eftersom den ändå stod på fem, så skulle jag klara det. Men sen började der sjunka, snabbt. Helt plötsligt sjönk den fem kilometer åt gången.

Mitt hjärta bankade hela vägen hem. Men jag klarade det iallafall. Nu hade jag tänkt ringa Filippa och vara lite jobbig.

PUSS !

Trötthet

2008-07-19 @ 00:02:00
jag börjar bli lite små trött. Har jobbat hela dagen från 09.45 - 19.00. Det tar på en. Dagen har varit ganska så seg på jobbet. Den sista timmen satt vi bara och stirrade ut i luften ungefär så segt tiden gick. Det har inte varit alls mycket kunder idag. I alla fall inte på slutet. Så vi satt i våran otroligt snygga soffa och snackade och drömde om Strawberry daiquiris. Det hade varit riktigt gott. Men sen fick man ju komma till verkligheten.

Tänkte att jag skulle visa lite bilder när jag var inne i stan med Matilda och Malin i onsdags.



OUTFIT:

Linne - Lånat Malin
Kofta - GT
Chinos - Cubus
Skor - Din sko
Väska - Vero Moda


 




PUSS

Bio - outfit

2008-07-18 @ 22:36:10
Som alla redan vet så var jag och kollade på Sex and the city på bio med min kära syster och hennes kompis. Tänkte att jag skulle visa lite bilder som vi tog och även visa min outfit. Med min älskade skor. Jag har verkligen en stor kärlek till skor. Jag älskar skor med klack. Det blir liksom inte bättre.

Anyway, här kommer det.



Shorts - GT
Leggins - H&M
Kofta - GT
Linne - GT
Skor - Din  sko <3
Skärp - D&G




Matilda och sis'                 Banana split                          Syster

Försenat inlägg

2008-07-18 @ 21:43:34
Det är ungefär en vecka försenat. Men så blir det när man har ett busy life. I allafall.
I fredags förra veckan så var det näst sista dagen på Kristianstadsdagarna. Så jag och Jeanette gav oss in mot stan. Vi hade det faktiskt riktigt trevligt. Det blev till att åka många karuseller. Och Ahmed var såklart också med.

Tänkte att jag skulle vissa min outfit som jag hade denna härliga fredagen.



Kjol med tröja / Klänning - GT
Tröja - GT
Leggins - H&M
Halsband - Present

XoXo

Dålig uppdatering

2008-07-18 @ 00:26:59
Jag har varit riktigt usel på att uppdatera. Jag har så otroligt mycket att göra hela tiden. Idag har jag iallafall spenderat mesta av dagen med Malin. Vi sov tills tjugo i två. Det var riktigt skönt. Jag har inte sovit så länge på, ja herregud. Flera veckor. Sen när vi vaknat så kollade på vi Greace. Den filmen kan man verkligen inte se för många gånger.

Sen på kvällen åkte jag in för att träffa Ahmed. Det var riktigt trevligt. Vi satt och pratade typ om allt mellan himmel och jord. Alltid lika tråkigt att säga hejdå.

Kvällens outfit:



Chinos - Cubus
Tee - Monki
Jacka - fått av Malin
Väska . Vero Moda



Törnrosa

2008-07-15 @ 13:22:11
Idag fick jag sova riktigt länge och det var riktigt skönt. Vaknade inte försen halv ett. Nu sitter jag och kollar på creep school på Nickelodeon. Ska snart fråga mamma om jag kanske kan låna hennes bil idag. Känner mig alltid så dum när jag ska fråga det. För hon har inte råd att betala bensin hela tiden. Jag själv, är .lika fattig som en kyrkråtta.

Jag ska försöka fjäska för min kära mamma. Så det kanske bär av mot Kivik.

Hörs senare!

PUSS

Jysk @ tråk

2008-07-15 @ 00:56:37
Idag har jag jobbat. Och det var riktigt segt och tråkigt idag. Blev mest städande idag. Alla hade fått olika områden och jag hade fått "39:an" vilket består av en massa små plock och att städa vid kassan, riktigt tråkigt. Tiden gick sakta, och sen samtal med chefen och uppgifter under tiden hon har semester och sen så skulle vi prata om vad som händer efter sommaren.

Fast sen fick jag TRÄFFA MALIN <3. Det var så grymt efterlängtat. Ahmed kom för att träffa mig. Med sig hade han världens mest scary person. Värsta kollade in Malin och snackade heeela tiden: "kim, kim kim kim". Herregud vad jobbig han var. Sen blev han typ sur för att jag pratade svenska med Malin. Men jag fick iallafall träffa Ahmed, och det gjorde mig underbart glad.

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen. Så vi hörs imorgon.

PUSS

Movie

2008-07-15 @ 00:14:36
Sex and the city filmen var otroligt bra. Ändå hade jag grymt höga forhoppningar pågrund av allt jag läst. Ändå var den över fötväntan. Man nästan grät och skrattade samtidigt. Jag berättade om den för min mamma, tillochmed hon ville se den nu. Och hon hatar egentligen att kolla på film. men jag rekommenderar starkt denna filmen.

Det kommer en bild sen på min outfit har inte orkat koppla in kameran än.

Nu ska jag kolla på tv :)

PUSS

Sex and the city

2008-07-13 @ 17:47:09
Ikväll så blir det bio med min älskade syster, och kanske hennes kompis Matilda. Vi ska se Sex and the city. Det ska bli riktigt kul. Jag har velat se den hur länge som hellst. Så jag ska nog byta om nu, sen ska jag kanske ringa Jeanette för att se om vi ska ses en stund innan eller hur vi ska göra.

Väntar på att maten ska bli färdig, är lite smått hungrig. Tror vi ska äta spaghetti med falukorv. Det låter kanske lite konstigt. Men det är faktiskt riktigt, riktigt gott. Det kommer jag äta när jag flyttar hemmifrån. Det går snabbt och är enkelt. Jag är inte speciellt duktig på att laga mat.

Men nu ska jag käka och göra vid mig, hörs antagligen efter bion.

PUSS

Tillägnad dig

2008-07-13 @ 15:15:01
Okej, jag vet att du läser min blogg. Så jag hade bara tänkt säga dig en liten sak.

Vad Jeanette gör, har absolut inte du med att göra. Det är inte så jätte konstigt att hon inte berättar allt för dig. Att hon hellre ljuger. För hon får alltid en massa kommentarer.
Hon hängde med mig igår, för att jag bad henne. Sen varför du tror hon åkte är totalt ointressant. Det kvittar vad hon gör. Så enligt dig så är det alltid raka motsatsen.

"nej du sov inte alls på soffan" känner igen det kanske?
Men det gjorde hon. Sluta leka någon förbannad pappa till henne. Hon är inte din, och du har ingen rätt att bli sur på henne om hon följer med mig till Lund för att stötta mig. Du hade inte ens behövt bry dig om vi så åkte upp till Kiruna. För det är hennes val. Hon gör vad hon vill.

Så sluta kommentera allt hon gör, och lägga dig i.

Förbannad

Drinkar och god mat

2008-07-13 @ 13:10:26
Nu har jag nästan precis vaknat. Hade en riktigt trevlig kväll igår med min älskade Jeanette. Vi åkte till Lund vid fem tiden. Sen hämtade Ahmed och hans kompis oss. Det blev en riktigt trevlig kväll, med god glass, god mat och god dricka. Och vem kunde ha varit bättre att ha med sig om inte min allra bästa kompis Jeanette!

Nu vet jag verkligen vilka mina riktiga vänner är. Vem som verkligen ställer upp när det gäller.

Nu ska jag äta lite frukost, min mage kurrar långa vägar.

PUSS



Jag kan inget annat än att älska dig.

fixad och klar, in i minsta detalj

2008-07-11 @ 17:36:24
Just nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå. Det är 50 minuter kvar och jag bara längtar! Ska träffa Jeanette inne på Resecentrum. Det blev inte av att hon kom hit. Hon hade inte pengar till bussen. Så ja, nu ska vi träffas inne i stan och äta på McDonalds. Det ska bli otroligt gott. Sen blir det antagligen att gå till karusellerna och bli fem år igen. Jag gillar det.

Sen finns det inte mycket att kolla på tv heller. Eller Jordan och Peter är faktiskt ganska intressant. Så nu ska jag dra mig, kanske sminka mig lite till. Fin putsing som sagt. Sen bär det av mot en härlig kväll i Kristianstad. Med min underbara sjöjungfru Jeanette.

Ni måste kolla in min bilddagbok för att förstå det där. http://kiiimpa.bilddagboken.se

Vi hörs kanske inatt när jag kommer hem, annars imorgon efter jobbet!

PUSS


Min syster som Blunder  och jag som Aquata (Ariels syster)

Fight, for your right

2008-07-11 @ 13:54:13
Sitter och kollar på Skönheten och Odjuret: nördarnas revanch.
Programmet är faktiskt riktigt underhållande. Jag tycker bara att de "snygga" killarna är patetiska. Och alla an nördarna är faktiskt inte så fula. De kanske inte är någon direkt drömprins.

Jag är inte precis den där jätte ytliga personen. Utseendet är inte det viktigaste, verkligen inte. Man att säga att man inte bryr sig om utseende är en stor lögn. För inte skulle jag gå fram till en kille som jag inte tycker ser speciellt bra ut. Fast samtidigt så behöver han inte precis ha värsta magrutorna. Det måste ju finnas något som man fastnar för hos killen. Som tillexempel ögon. Sen om man väljer att fortsätta beror helt på insidan.

Jag tror att många går efter bara utseende, faktiskt. Men jag tror inte att man kommer hitta den äkta kärleken på det sätter. Faktiskt inte. Det är bara ytligt. Jag skulle fly snabbare än vinden om jag märkte att min kille var så otroligt korkad. Killen kan få vara hur snygg som hellst, men har han ingen hjärna. Så är förhållandet dödsfött.
Jag menar inte att alla snygga killar är korkade, men ni kanske fattar ändå?

Nej nu ska jag dammsuga och sätta på härlig musik och bara njuta. Sen ska jag försöka få hit Jeanette snart. Det kommer att bli en riktigt trevlig dag. Jag kan riktigt känna det på mig. Lovely!

PUSS

God morgon!

2008-07-11 @ 12:26:21
Nästan precis vaknat. Har pratat lite med Jeanette som ska komma hit sen idag. Då vi ska göra pastasallad och bara ha roligt. För att sen bege oss in till stan och åka karuseller! Ska antagligen träffa Ahmed ikväll med.
Ska jobba på att försöka övertala Malin att hänga med ikväll också. Men det ser inte ut som om jag ligger på plus sidan precis.

Jag är så grymt trött. Det blev till att sova vid halv fyra. Magen kurrar så jag funderar på att gå ut i köket och äta lite frallor som pappa har varit så snäll att köpa hem.
Sen ska jag faktiskt gå ut och pumpa min cykel !?!? Eller vi får se om jag orkar!

Hörs senare!

PUSS

Good Night

2008-07-11 @ 01:32:49
Nu är klockan halv två på natten och jag ligger och kollar på CSI. Funderar starkt på att gå och lägga mig nu. Men jag är liksom halv trött nu. Jag vet att jag bara kommer och ligga och stirra mig blind rätt ut i luften i säkert någon timme innan jag somnar.

Jag och Filippa är helt inne på Sean Banan. Vi kör nästan alltid på "Ruuuumpa" och "Jag är en man som älskar mus". Han är faktiskt väldigt underhållande.



Men ja, nu ska jag faktiskt ta och sova. Allvarligt.
Talk tomorrow. Eller egentligen senare idag.

PUSS!

Like that

2008-07-11 @ 00:32:59
Jag är fortfarande vaken, men jag är otroligt trött! Har kollat på två avsnitt av SATC. De är bara så himla bra! Funderar verkligen på att köpa boxarna så jag kan kolla på allt från början. Måste verkligen se filmen. Får ta tag i det någon gång.

Har varit sugen på Ostbågar hela kvällen. Har ungefär tänkt hela kvällen att jag ska ta cyklen ner till Hydro och handla. Men sen kom jag på att någon idiot, som tydligen inte har någon fritid. Hade luftat min cykel för x antal dagar sen. De hade luftat exakt varenda cykel som stod på busshållsplatsen. Jag blir så grymt irriterad.

Jag kan inte riktigt se nöjet i att springa och lufta allas cyklar. Det som var ännu mer irriterande var att jag precis hade lagat min cykel och haft den i ungefär 2 dagar. För att någon innan dess hade punkat den. Nu för tiden kan man inte ens parkera sin cykel vid ett cykelställ utan att någon ska förstöra den på något sätt. Det gör mig så irriterad.

Inte för att jag behöver min cykel så jätte mycket. Jag åker mest buss. Men jag är oftast ganska sent ute på morgonen när jag ska ta mig till bussen. Det hade vatt skönt att kunna cykla så man slapp stressa hela tiden. Dessutom så är det skönt att bara ut och cykla i Åhus. För Åhus är verkligen så himla härligt på sommaren!

JAG VILL HA MIN CYKEL TILLBAKS. Och självklart, så är jag alldeles för lat för att fixa det själv. Utan surar istället och låter den stå där, tills min mamma tar tag i det. Tills dess så får jag helt enkelt vara irriterad på små skitar som inte kan låta andras egendom vara ifred och fortsätta vandra till bussen.

eller så kan jag ju ta tag i mitt liv och pumpa min cykel imorgon, så kan jag både cykla till busshållsplaten, och cykla så jag kan få mina ostbågar.

PUSS!

Rastlös

2008-07-10 @ 22:07:25
Jag har ingenting att göra. Mitt öga kliar som bara den! Har varit och sköljt ögat flera gånger och försökt se om det är något (ögonfrans) eller något liknande som irriterar mitt öga. Men hittade ingenting, och att skölja hjälpte inte heller. Så nu ligger jag här i min säng och kollar lite på Paradise Hotell. Sjukt gammalt, men vad gör man inte för att försöka roa sig en torsdagskväll?

Imorgon blir det kanske att åka in till stan med Jeanette, det beror på hur hon känner sig imorgon. Men då ska jag definitivt åka lite karuseller. Det gillar vi. Blir antagligen att ta det lite lugnt för att jag jobbar på lördag och ska kanske iväg sen på kvällen med Filippa. Vart vi ska är lite hemligt just nu.

Hell's kitchen på G nu, så ska dra mig. Vi hörs kanske senare.

PUSS!

Night out

2008-07-10 @ 20:57:32
I Söndags var jag ute med Sofia på stan. Vi satt bara i öltältet och tog det lugnt, och drack någon cider. Vi begav oss senare till Tivolit. Vi åkte en karusell, jag skrek nästan bara. Jag brukar inte ha problem med karuseller. Men den här var banne mig riktigt hemsk. Men samtidigt rolig.

Träffade Ahmed denna dagen inne i stan. Vi gick först förbi varandra ungefär 4 gånger. Sen åkte han samma karusell som mig och Sofia. Tillslut när det började regna så kom han fram och sa hej när vi stod under tak för att skydda oss. Han var riktigt trevlig faktiskt.

Söndagens outfit:







Kort Tee - Monki
Svart Linne - H&M
Leggins - H&M
Väska - Lånad av Filippa
Armband - Lånat av Filippa

Riktigt trevlig kväll, med trevligt folk



PUSS!

Trip to town

2008-07-08 @ 16:23:03
Snart ska jag bege mig in till stan och möta upp Amanda för att senare möta upp Filippa och Joel. Sen ska vi bara gå rundor i stan och kolla in allt folk och ta det lugnt. Ska kanske lyssna lite på Magnus Uggla utanför eftersom det kostar 300:- att gå in och kolla på han. Var man nu skulle få de pengarna ifrån.
Det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Sitta och ta någon cider bara i öltältet :)

PUSS


Feels like heaven

2008-07-07 @ 22:04:30
Min älskade Malin, har äntligen fått komma hem. Det är så härligt. Det känns liksom bara så rätt, och så bra. Visst hon är inte riktigt frisk, men ändå. Hon är hemma. Lyckan är total. Ska kanske kör och hälsa på henne imorgon om jag hinner mellan alla saker jag har att göra imorgon innan jag ska in till stan och träffa Filippa och lyssna lite på Magnus Uggla.

Just nu är jag riktigt trött faktiskt. Jag har inte lika ont i halsen, men det är så tråkigt att bara vara hemma hela dagen och göra ingenting. Jag blir så förbannat trött av det. Har skickat en jobbansökan till en livsmedelsbutik, så något vettigt har jag ju gjort idag.

Sen blev jag bjuden av Christian att komma till honom i augusti när han ska ha sin brors lägenhet. Det blir nog trevligt. Så länge jag inte jobbar bara. Ska bli kul att få träffa honom igen.

Nej nu ska jag käka lite ostbågar och bara kolla på tv och mysa. Kanske snor min systers data i några timmar för hon har så bra filmer! Hon är ändå inne i Kristianstad och skakar rumpan!

Min älskling på sjukhuset:



PUSS

Kristianstadsdagarna

2008-07-07 @ 19:15:48
I fredags så började Kristianstadsdagarna. Jag och Jeanette hade förfest hemma hos mig där även Jocke och Peev också var. Vi drog in till stan och hade det riktigt trevligt. Vi gick Harry Potter huset. Det var faktiskt väldigt roligt. Vi åt en massa mat. Ungefär hela tiden. En massa pasta från pastavagnen. Riktigt gott!
Jag drog hem vid halv tre tiden. Men det var en riktigt trevlig kväll med härligt folk!



Kvällen outfit:

Shorts - Gina tricot
Tröja - H&M
Leggins - H&M
Väska - H&M
Armand - Lånat av Filippa







PUSS

Onsdags

2008-07-07 @ 16:19:38
I onsdags var jag och Jeanette ute. Vi drog först till Biljard, men där var ganska tråkigt. Så vi drog ganska så snabbt till Banken där det definitivt var mycket roligare. Vi dansade i två timmar utan paus. Det var så himla roligt!
Det var en kille som säkert var 35 som raggade på Jeanette. Så jag fick lura honom att det var min flickvän och blev till och med riktigr förbannad och skällde ut honom.

Vi träffade Micke och Emil inne på Banken. Som vi senare sov hos. Det var iallafall bättre än att vänta tills klockan halv sex på morgonen när min buss skulle gå. Fast det blev inte så mycket sovandes den natten. Mer efterfest. Jag sov inte alls, så när jag kom hem dagen efter vid fem på kvällen. Så somnade jag direkt!





Kvällen outfit:

Linne - H&M
Kofta - Gina Tricot
Kjol - Gina Tricot
Skor - Din sko
Legging - H&M
Väska - Vero Moda
                                                                                  

Jeanette                           Jag och Jeanette         Jeanette, Micke, Pontus

Emil                                    Jag och Emil

Speak engelska?

2008-07-07 @ 01:20:14
Idag har jag varit inne på Kristianstaddagarna med Sofia. Det var faktiskt riktigt trevligt.
Kristianstaddagarna är nog det bästa som händer Kristianstad under ett helt år. Vi satt först på stora torg och tog två cider. Sen drog vi ner till Tivolit och åkte en grymt läskig karusell. Jag känner mig verkligen inte alls säker i deras karuseller. Alla bara går isönder. En skräckversion av Liseberg. Men vi träffade iallafall två pojkar. Som hade bott i Sverige i ett år ungefär tror jag att det var. Stod och snackade med dem i en timme.

När den ena killen skulle lägga in Sofias nummer på mobilen så försökte han fem gånger utan att lyckas med att spara det. Det var lite komiskt. Sofia, jag och hans kompis Ahmed bara stod och skrattade åt honom. Det bästa var att han inte kunde någon engelska alls typ, men som tur var så kunde han andra rätt bra!

Nu ska jag krypa ner i sängen och ta mig en riktig sovmorgon imorgon. Riktigt skönt ska det bli att äntligen få sova ut. Ont i halsen börjar jag få också!

PUSS

Borta med vinden

2008-07-06 @ 01:44:08
Jag vet att jag inte har varit speciellt aktiv på senaste tiden. Jag har haft mycket att göra och jobbat väldigt mycket. Sen har Kristianstaddagarna börjat så det är full rulle med fest.

Fast det som tar mest ork och tankar just nu är min allra bästa vän Malin. Det är såhär att hon ligger inlagd på sjukhus just nu och det är riktigt illa. Så jag mår inte särskilt bra. Jag kom på mig själv med att sitta och stor gråta precis. Det är riktigt jobbigt. Jag älskar henne verkligen. Åkte och hälsade på idag efter jobbet. Sen messade hon mig nu på kvällen vid tio och frågade om inte jag kunde komma. Jag rusade dit ska jag säga er. Sen har jag suttit där hela kvällen och bara njutit av att va hos henne.

Vad skulle jag göra utan dig Malin? Min allra bästa vän. Forever, I promise.

Nu kom de där tårarna igen.



PUSS

Herregud

2008-07-03 @ 21:45:52
Säger jag bara, jag har inte ork att skriva så mycket. Tänkte bara påpeka att gårkvällen var det sjukaste på länge. Skriver mer imorgon, för nu måste jag banne mig sova!

Allt detta stress

2008-07-02 @ 20:46:23
Jag ska snart springa till bussen för att åka in till stan där jag ska träffa jeanette för att sedan ta en runda på stan. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Det blev inget Lund idag för Jimmy skulle tydligen jobba imorgon. Så ja, får se om vi ses.

Dagen på jobbet har varit riktigt stressig, men kul. Faktiskt. Det har varit många trevliga kunder. Vilket gör saken mycker roligare. Så om ni handlar i en affär. Le, för bövelen. Sura inte. Allt blir mycket trevligare om alla är glada mot varandra.

Nej nu ska jag springa.

PUSS

Att älska tills döden skiljer dem åt.

2008-07-02 @ 00:10:51
Jag har precis sett en helt underbar film "Tess" från år 1979. Den var riktigt bra. Äkta kärlek ända in i döden. Den var helt klart sevärd. Jag är alltid lite skeptisk till gamla filmer. Men jag föll för denna.

Jobbet idag var riktigt segt. Tiden gick sakta, och trött var jag som bara den. Det var lite jobbigt att en kund kom in och skulle handla hela sin lägenhet ungefär 10 minuter innan vi skulle stänga. Så jag fick inte sluta försen halv åtta idag när jag egentligen skulle slutat vid sju.

Pratar just nu med Malin i telefon. Kommer sakna henne helt sjukt mycket. Vi kommer inte träffas på några dagar. Det är riktigt illa.  Kommer ungefär avlida. Love that bitch.

Imorgon så bär det av till Lund efter jobbet. Får se om jag hinner med någon update.

PUSS

Work work,

2008-07-01 @ 09:17:39
Nu ska jag snart bege mig till jobbet, är inte jätte pigg precis. Blev att jag somnade vid fyra och upp vid åtta. Det blir ju inte mycket bättre av att min cykel står uppe vid busshållsplatsen luftad. Jag förstår inte vad det är för idioter som har så stort nöje av att springa och lufta andras cyklar. Det är bara så otroligt löjligt.

Well jag får väll packa ihop alla mina saker och snart springa till bussen. Ska inom kiosken i Kristianstad och handla frukost som jag kan ha med mig ut på jobbet eftersom jag kommer att vara en halvtimme tidig så känns det skönt att bara ta det lugnt.

PUSS

Levande död,

2008-07-01 @ 03:18:14
Klockan är nu kvart över tre och jag är fortfarande vaken. Börjar bli lite småtrött nu. Undra hur trött jag kommer att vara imorgon på jobbet. Inte lite heller. Sitter och snackar med Mehmet och Jimmy, riktigt trevligt. Är inte alls sugen på att jobba. Mest av allt vill jag bara sitta hemma och glömma allting. Men jag får asa mig till jobbet och leka trevlig i några timmar.
Sen ska jag bara bge mig hemmåt och njuta av min älskade säng och härlig musik.

Nu ska jag snart säga godnatt till alla sen blir det till att sova. Skönt. Ska ta bussen tjugo i elva. Så lite timmars sömn blir det iallafall. Förhoppingsvis slipper jag vara en zombie imorgon?

PUSS

RSS 2.0