Kokoboom, boom, boom

2008-04-10 @ 13:14:28
Just den, den irriterande låten, har jag i huvudet. Jobbade igår och Madde började nynna på den, sen var jag fast! Jädra låt, skit irriterande. Men anyway. Det är helt okej väder idag så man känner sig ganska glad ändå. Och ett plus är att jag känner att jag ser helt okej ut idag. Helt kär i min topp från H&M, och att den sedan endast kostade 98:- är inte helt fy och skam.

Idag har jag genomlidit en lektion i orginisation och ledarskap och en i affärsjuridik. Ingen höjdare än alltså. Sen kom en lektion i Svenska C och hur tilltalande lät det då? Så jag kände mig väldigt med dragen till att ta en tidig lunch med Victoria. Så, så fick det bli. Sen drog jag mig in till stan där jag fick träffa underbara Anette och My (!?), hoppas det är så hon heter iaf. Love dök även upp och en massa andra härliga människor. Stod ute i solen och hade det allmänt mysigt. Sen fick jag ett enormt sug efter glass, vilken tur att man är fattig som en jävla kyrkråtta då alltså. . . . Så det blev ingen glass till mig. Fick istället traska tillbaks till skolan, efter det att alla andra drog sig iväg på sina håll. Och André inte lyckats dra med mig på malmöbussen klockan ett. "Men Kim, jag lovar att du kommer va tillbaks till tio över två, jag ska bara hämta badkläder." Men det kändes inte speciellt lockande.

Så nu sitter jag i allafall här i skolan och har det allmänt roligt. Har nada pengar på min mobil så det blir inte särskilt lätt att nå Leyman. Börjar om ungefär en timme, så får väll sitta här och ta död på lite tid. Sen (hör och häpna) kommer Christian. Han kände att han ville åka ner hit  (för att lämna mina skor) så ja, nu är han påväg. ska möta honom när han kommer in tjugo i fyra, sen bär det väll av hem till mig kan jag tänka mig. Förhoppningsvis lite mat för att sedan dra sig vidare till dansen. Riktigt trevligt.

Jaha, nu ska jag se om det finns någon annat roligt på internet. Kanske lite Blip.se. Nu kanske ni inser hur tråkigt jag har det?

See ya all later!

Smile bitch, tears won't make it better.

2008-04-03 @ 17:45:56
Jag har kommit på att jag inte har sktivit blogg på otroligt länge. Jag finner varken ro eller tid längre. Men jag kan i alla fall berätta att jag för någon dag sen kom hem från en underbar tid i Stockholm. Där jag shoppade otroligt mycket och gick på gamla stan och kollade in slottet och sånt. Sen mös med pojken också såklart. Sen vet jag inte om det finns så mycket mer att berätta, inte något intressant som ni skulle vara intresserade att ta del av iaf.

Men jag kan iallafall påpeka att min mentor tyckte jag hade skärpt mycket i skolan =) haha. Ska se till att kanske fixa till mina betyg lite. Grymt besviken, hata skolan. Hata allt :(:(

Men nu ska jag äta mat, sen daaansa....


PUUSS¨¨¨*

RSS 2.0