Som ett slag i ryggen

2008-01-10 @ 20:48:16
och man är tillbaks i verkligheten

Skolan har börjat och vårat underbara lov är endast ett minne blott. Jag är väldigt mycket medveten om att jag verkligen inte har varit särskilt aktiv. Men har definitivt varit upptagen på annat håll. Men lovar att jag ska försöka att sköta mig bättre i framtiden, så här i skoltid. När man behöver lite annat att läsa än dessa eviga skolarbeten. Har egentligen inte alls mycket att berätta. Är inte precis någon skribent som kan hitta på något att skriva om, och verkligen inte skriva bra om det. Jag och åsikter hör inte riktigt ihop. Jag håller mig där bak, that's just me!

Well, man kan väll säga att det enda vettiga som hände först på jullovet var väl ändå julafton, den spenderade jag hemma hos mormor och morfar med otroligt mycket god mat! Rebven, omelett, korv i massa olika konstiga sorter, ägg, rödbetssallad, potatisgratäng (endast för att mamma och jag ska få lite mer i oss) jansson och köttbullat. Och så klart julskinkan! Väldigt mycket cred till mormor som gjorde underbart goda kötbullar. Säkert glömt en massa mat, men eftersom jag endast äter potatisgratäng, köttbullar, ägg och rödbetssallad och kanske lite korv om jag är på humör. Så bryr jag mig inte. Men gröten är underbar! Alltid lika gott. Det blev en massa juklappar och en väldigt härlig jul!

Den 29:e så kom Christian hit. Äntligen! Dagen började med att jag skulle jobba hipp hipp hurra! Eller? Men vi överlevde. Sen hände inte så mkt de närmsta två dagarna förrutom att vi spelade väldigt massa singstar. Och jo, jag blev sjuk den 30:e . . . . .

nyårsafton var jag fortarande sjuk. Men förmådde mig att gå bort med Christian till Matilda och träffa henne, Cacca och Leyman (Y). Stannade en stund för att sedan gå hem och försöka kränga ner lite sallad och sedan lägga mig i sängen och klaga på hur illa jag mådde. Vilket tur att jag hade min ängel där då som bara skötte om mig. YEY! Tolvslaget kom, jag smällde lite raketer för att sedan gå in och somna vid ett slaget. Otroligt rolig nyår, bättre lycka nästa gång.

Anyway så lyckades jag bli frisk till dagen innan skolan skulle börja. Trevligt. Fick två dagar med Christian som jag var frisk i alla fall. Och nu är det en ny termin med nya tag! Känner mig sjukligt taggad och organiserad (har inte fått en läxa eller något än som kunnat få mitt syster att kollapsa, lugna er. Det kommer, det kommer).

Well, jag hör av mig.

TJING TJING.

RSS 2.0