Lucia

2007-12-13 @ 22:54:21
Lucia today, fast snart över =) Var Lussevaka igår, men tyvärr hade jag varken pengar eller tid att gå dit. Satt och pluggade till klockan två inatt, jävla tur att man börjad klockan tio över två idag. Men fick höra en del roliga historier som hade hänt på FRIMUS, jag hade kunnat betala 100:- bara för att va där och se det, för att sen gå hem igen!

Jag har tre saker till imorgon en redovisning och ett prov sen ska jag ha läst ut en bok, like nooo waaaay dude!
Sen på måndag ska jag ha oppostion ^^ skit! Orka. Sen på Tisdag ska jag hålla i en gympalektion. Bläää, suger på sånt. Får sjukt mycket ångest.  Sen på onsdag ska jag tydligen lämna in något i Orginisation och ledarskap. Snacka om att det ska bli härligt med lov.

imorgon så åker jag till Jimmy och ska umgås med honom, hade tänkt att han skulle hjälpa mig lite med oppostionen, om han är snäll då förstås :)

Well nu ska jag bara sätta mig och vänta på att christian ska logga in. Han sa att han skulle komma in runt elva tiden så det borde ju vara snart, tråkigt att vänta.

Vi hörs alla! Puss&Kram

Loose the phat!

2007-12-10 @ 14:45:28
Känner mig sådär riktigt taggad, men det brukar man ju trots allt göra första dagen. Sen går det fan bara neråt! haha. Skolan idag. Sen på lunchen träffade jag mamma och gick på stan. Handlade en stegräknare och 2 par jeans och en klänning. Har än så länge lyckats gå 2518 steg ^^ haha. Ska snart ut och gå en runda hade jag tänkt.

Fast egentligen hade jag behövt plugga helt sjukligt grymt mycket. Ska ha prov på fredag och redovisning och bokdiskussion. På måndag har jag svenska opposition. Sen på tisdag ska jag hålla i en gympa lektion, och jag har ingen aning vad jag ska göra, tips någon?

Och sen har jag ju utbildning med prov imorgon på jobbet, på täcken, kuddar och madrasser. Kim is fucking busy! Så det blir definitivt ingen utgång på onsdag, lussevakan ju. Men känner att jag har faktiskt viktigare saker för mig.

Fick bantningspiller idag. Tjoho känner mig verkligen klassad som fetto xD Men jag har iallafall en pojkvän som älskar mig, nu ska jag bara lyckas acceptera mig själv också. Pft.

Nu är det endast 19 dagar kvar tills Christian kommer, då ska det handlas julklappar till honom! Haha älskar att skämma bort honom :). Annars så är alla julklappar redan färdiga och det är sjukt skönt. Kanske inte blev sådär jätte bra, men det skiter jag i. För så vitt jag vet, så skiter jag inte ut pengar.

Anyway, nu ska jag dra, tänker spendera lite mer tid med att prata med Christian innan jag ska ut och gå.

sååååå TJIIING

RSS 2.0